Milo mi je gledat da se neko raduje u zadnjem minutu. Ne moze bit ljepsi dobitak no kad ti dodje u zadnji minut.
Cestitke jos jednom ko je dobio...
Vi ostale nesrece na celu sa mnom sjutra gazimo; spremio sam par mocnih predloga...
Bice para za vikend, obecavam
Sent from iKant@
Mocni predlozi ...? Ovo me podsjeca na vodjuKako ce me Monaco sjebat sve je smijeshno
...
Meni danas dan na kladzu ravan 0... ali u volcano dobih 50€ na tombolu
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Kako se raspucase ovi Francuzi...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
NE DOZVOLJAVAM NIKOME DA ME ZGAZI,
OSIM BOGA JEDNOG JEDINOG,
KOJI ME JE STVORIO.
Hahahahaha je li moguce na tu kvotu nijedan pogodak hahahahaha a jbg kad nece bolje ovako no po jedna.
Dem baba dem, ti si neki baksuz cim si spomenuo sistem 2-5 ladno mu nista ne dodje... Treba pobjec od tebe ka od djavola.
Black lagano, vidjoh tvoje parove, ne volim da forsiram petkom inace bih te ispratio.. A sto ti je ova igra na kornere, otkad si presa na to cudo :/
Sent from iKant@
Last edited by Rookie; 10-01-14 at 21:12.
udjoh u kladionicu i rekoh vrijeme je da pocnem i ja 1+pp naredjah 7 i ubode se 20kv. mozda pocetnicka sreca ali zaista mi je dosta junajteda i slicnih
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Pogodi onaj na tipovi.net prelaz 2-1... Slucajno sad podjoh i vidjeh
korneri su mila majka, vjerujte mi. samo izbjegavati prijateljske i kupove. inace prvenstvo lagano, samo birat oprezno.
aberdin i braga guraju![]()
Who let the dogs out
pa jes, pogleda prvo jel sto doslo ma flashscore iz 2-1 ili 1-2 pa to sad nedje postuje kao da je bilo tu a nismo vidjeli
Sent from my Nexus 4
Sto cekas nisam u toku s tim sistemom? Drzimo palceve
Pustite nas ljudi sa copy-paste budalastina, pucajte iz glave sto imate znanje, osjecaj neku bitnu info o igranju igraca... Sve ostalo je poker aparat igra!
Evo je i Kotoranin diga ruke od toga...
Sent from iKant@
Last edited by Rookie; 10-01-14 at 21:21.
hvala pobro, vrnucu ih ja brzo![]()
to svi ti tipsteri kace kad dodje neke kao tikete sa 40kv a preko dana nidje nista! ni da se primaknu
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
E Abidal glibove jedan glibavi, sve ti po spisku ***** neznalice jedna raspala
Igram sad 3 kosarke, Galatasaraj nepar (kvota 2), Andora neka da u 4 cetvrtinu dodje 2 (kvota 2.2) i neki Rincon gubi 7 koseva 3 cetvrtina i kvota na 2 kraj je 10.5! Sa 10 centi kvota 4.60. I ono vrti tamo da mi prihvati tiket i pise - neke kvote su promijenjene. Ja da ponovim, kad Galata zavrsio, ova sa 2.2 pala na 2, a ova sa 10.5 na 3.5?! Pi, a bas pomislih evo dobre prilike... Kad ono, ne daDu
![]()
Jes vala iskusan a dojave mu kostaju po 100€ mada dovoljno je upecat 2-3 nesrece mjesecno i eto mu plata :mrgreen:
Sent from iKant@
Isner 1.45
Kudryavtseva 1.55
Tatashvili 1.50
ukupna kvota:3.37
Pozdrav.
There are currently 75 users browsing this thread. (0 members and 75 guests)
Bookmarks