Zato ja perem auto kuci sam. Brat ima perionu i kad zavrsi posa' ja dodjem usisam i operem ostavim oko 30 do 40 minuta ali zato gliba nidje ni na vidiku.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Zato ja perem auto kuci sam. Brat ima perionu i kad zavrsi posa' ja dodjem usisam i operem ostavim oko 30 do 40 minuta ali zato gliba nidje ni na vidiku.
kuća je zakon, ali su u ove samouslužne perionice nešto najjače što se desilo kod nas u zadnje 10 god..minimum...![]()
A nijesu lose. Mada realno meni bolje pere periona kod Albone kod Krivog mosta nego kod OSMANAGICA ali ja kad perem jedno auto odem kod njih uvjek. Ali kad sam ujaku pomagao da posle neke glibave kise preprska auta sa placa prali smo ih kod albone. I ona pjena je bolja i ljepse skida glib. I onaj tamo sto radi rece da su oni zastupnici za tecnosti i da od njih druge perione kupuju. Pa sad koliko je to tacno..
Cetke ne valjaju.
Kalimero po meni top!
Nikad nisam probao da operem auto u perionici sa cetkama ali od par prijatelja sam cuo da su veoma lose i cak je jedan imao ferse po autu i morao ga polirati tako da ja licno ne bih probao.
Te ferse se vide kad je auto direktno izlozeno suncu. Kao da si ga smirglao pa ostavio tako. Dovoljno ti ga je provuc 3,4 put kroz cetke i eto ti.
znaci samo rucno pranje.....
Bez sundjera...
mlakom vodom sa vrlo malo sapunice..:ghost:
Zasto bez sundjera? Ja koristim sundjer, ispadne kao nov. Posle pranja sacekam 10 min da se voda slije s njega, i onda ga ispoliram sa onom krpom, jelenska koza ili njena imitacija, na benzinske kosta oko 5,6 eura. Ko je picajzla za auto, to je pola sata posla, jednom nedeljno, nije mnogo. Tako ja radim.![]()
Zajebava se fabijoni
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
cetke siroko zaobidjite...
Pa da ne lazem, ali zadnjih pola godine nisam oprao auto sundjeromNa perionicu, preprskam, nekad samo vosak jer nema potrebe sapunica i magicnom posusim.. Mada da bi ovo bilo dovoljno, potrebno je barem svaki drugi dan prat auto
![]()
ima li neko da mi preporuci dpobrog a jeftinog elektricara?
Neki dobar majstor (osim Knezevica) koji moze fino odraditi mali servis i zamjenu disk plocica za Peugeot 308 1.6 HDI, u Podgorici ?
Samo da nije neki hostapler da mi umjesto novog ne ostavi stari dio u auto.
Inace mali servis kod Knezevica i zamjena disk plocica je 230 eura.
Ima li sanse da me to jeftinije a jednako kvalitetno izadnje i kod nekog drugog majstota?
Last edited by stara.dama; 13-01-14 at 09:09.
naravno da mozes naci majstora od poverenja i djelovi su dobri ATE,TEXTAR,FERODO, i sl.
nepoznati su mi ti proizvodjaci
o kom se majstoru radi?
Majstor za Automatske mjenjace,ima li dje u CG,dje se nalazi,broj telefona?(ima li u Dobrotu neki)?
Zaboravi ga.
Treba mi broj nekoga ko bi sa slepom mogao da poveze auto do sofije? neko ko ne bi bio mnogo skup?
Evo ti covjek iz NK...
069040684
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks