Jedva mi prođe Roma. Stiskao se pa uplatio 2e, sića, tiket od 3 dana...
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk 2
Jedva mi prođe Roma. Stiskao se pa uplatio 2e, sića, tiket od 3 dana...
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk 2
Ovaj Partizan ce cista dvojka doc kako je krenuo
Ne mogu da vjerujem da ovaj Olimpijakos ovako lose igra
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Niti sam zivotinja (macak) niti sam malisan. Zato iskuliraj malo.
Amfi i ekipa, ovaj je topic poceo da lici na nesto evo nekolka dana, da necete skalat? Imate privatne pa se zezajte do zore..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ja nista ne radim. Postavio, strikirao, iksirao sta je doslo i palo i ovaj poce da kenja. Mene ne optuzuj. Eto ti tak gore pa mu reci. I ja bih da ovaj topik lici ma nesto i zato svaki dan postavim par lijepih kvota
Ali ajde. Pametni kotoranin
evo slika mrmota
![]()
ima ovoga tenisa ovih dana dosta,ne znam sto svi igraju (samo)fudbal kad je bukvalno svaki drugi sport bolji za kladjenje.
igra nocas danka(mne) protiv neke japanke u 4:30h,kvota je 1.5
eto makar taj tip za nocas,jer nisam gledao ostale parove a sinoc sam htio postavit takodje na danku,ali nije je bilo u ponudi(makar ne u meridianu) samo sto je bila kvota isprva preko 2.1 pa je padala do 1.85 i lagano je doslo.nocas kvota raste na danku ali vjerujem da ce je dobit bez mnogo muke.
znaci Kovinic-Hozumi 1@1,5 idemo dankaa![]()
Kako imam osjecaj nevjerovatan za sjutra,samo kvote u ruke da uzmem
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Evroliga ispoštovala večeras maksimalno.
Da se složim sa momkom koji je napisao da je Partizan H2 bio poklon danas. Isto tako i Maccabi PP>.
Je li moguće da je ovaj momak odigrao tiket od ponedeljka do četvrtka za 70€?
Je li moguće da Brody ne odustaje?
Ovaj thread ne može da uspije bez jedno 7-8 forumaša koji ne pišu ovdje. Dok god klovnovi predlažu - bićete prosječni, kako reče AmFi, čini mi se. Možda vam nešto i okačim sjutra.
U zdravlje!
Na Makabi sam igrao ph1, ali Olimpijakos nikako nije ispostovao, mada je under tu dosao.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bez potpisa.
Subota 11/01/2014 - dan zvani "GAŠENJE KLADIONICA"
nekad sam ih stalno rokao u lutriju ali kad sam zaredjo nekih 10 tiketa po ejnu odustao sam.
igram championship i redovno od 10 utakmica 8 dodju 1+p i redovno ja od te dvije izaberem jednu. kvota je oko 1.4 do 1.5 u lutriju bila sad vise i ne znam jeli se sto promjenilo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks