Koliko kosta pranje auta u Osmanagic autoperionicu? Gledam na sajt ali nema cijena i ne znam kako funkcinise to placanje?
Sa cim skinuti sa jakne fleku od masti? Slucajno zakacih na dizalicu kod majstora...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
A koliko su cijene u perionici Kalimero i Bolex
bolexu da je dzabe pranje ne bi pra kola tamo..prelose je..ona pjena nije ni za penis...
na kalimero je dobro pranje bas! i ima onaj kompresor izduvas vodu iz zbacenih predjela ljubimca
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ne znam... ja audija 100 operem za euro i po 2 kolko god da je glibav
Pa valjda piše koliko je 1 euro minuta?
Kod nas je novo otvoreno u radanovice, 0.50 centi 2 minutaSve pjena,ispiranje,vosak,ispiranje ..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
neko za euro ipo, neko za 2, 3... a jos ga niko ne opra da bude cisto na dodir
Njak Njak Njak
Fiat Punto 1.9 JTD, 2003 godiste.
Zamjena seta kvacila, cijena dijelova i koliko ce majstor uzeti za "ruke"..??
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Inace, koliko košta mali a koliko veliki servis za fiestu 1.4 tdci 2002. God.
Last edited by tiogama; 09-01-14 at 17:52.
vili znas kako ja perem kola ...
nego ovo kad je zima kuci ga usisam ocistim i to i samo podjem na praonicu isprskam ga,posusim i ende
Treba li sad kad se registruje auto koje ima plin vadit neke papire za njega(atest isl.), i nacuh nesto da je skuplja registracija ako ima plin?
Naravno da treba
Pročitaj ovaj topic do kraja: https://forum.cdm.me/showthread.php?...a-COLMAR-jakne
Ukratko, naneseš detergent Fairy na mrlju, ostaviš par sati da razbije i upije masnoću, i na kraju ukloniš suvim peškirom...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja prvo ubacim 1 euro, predjem ga na brzinu vodom i prekrijem pjenom dok mi ne istekne vrijeme... Onda ga na tenane predjem sundjerom i kad završim ubacim 1.5 euro da ga doooobro isperemI poslije ga osušim krpom, jer ako se samo ispere onom vodom sa voskom ostaju tragovi od vode...
![]()
Ispiras osmozom to je kao destilovana
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ma ispiram osmozom, ali opet na crno auto ostanu tragovi kapljica... Nego poslije osmoze ga predjem krpom i ko nov![]()
koliko je zdravo za auto pranje na cetkama?
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks