Vlado nece ti ocarinit robu ako ti prodavac napise na paketu da je gift-poklon i da je neka cijena manja od 150eura,ja sam do sad narucevao do 500e uvijek sam postaru placao samo 1e![]()
Hvala na odgovoru. Jeste da se isplati ali mi je problem izlazit sa posla a ne bih da crnjacim ljude da stoje tamo po sat-dva tako da mi ovih 23-4 eura dodje prihvatljivo. Samo rekoh ako bi mi udarili i carinu i PDV to bi islo jos plus nekih 40 eura, sto je ipak mnogo. A citao sam na temi dje kazu kako su ogranicili na maksimalno tri proizvoda istog tipa pa rekoh da vidim ima li ko slicnih iskustava.
Vlado nece ti ocarinit robu ako ti prodavac napise na paketu da je gift-poklon i da je neka cijena manja od 150eura,ja sam do sad narucevao do 500e uvijek sam postaru placao samo 1e![]()
Bila je prica da je usvojen zakon da od prvog ovoga mjeseca se granica sa 150 pomjera na 50, ili 20, ne znam tacno...
Ne mogu naci nigdje info
Njak Njak Njak
Došao mi je paket iz sportsdirecta, 145€ ne stižem da ga podignem. Zvala sam u dhl, kažu za NK papirologija i dostava je 20€, tako da kad sve saberem i oduzmem ja bi sigurno potrošila 15€. Nije se ništa promenilo što se tiče max svote od 150€.
Gdje bi mogla biti posiljka pise ( Departure from outward office of exchange )datum 18.12.2013 kada bi ovo moglo stici?
Kad je ko zadnji put pricao sa dx support-om?
Nikako ih nema online...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Momci, ne znam je li pravo mjesto, nego da pitam postoji li nacin da se kupuje sa e-buya iz cg? Tj sa nasom kreditnom?
moze pomocu trika, ali dirketno kreditnom, naravno da ne.
Za robu iz Kine koja ide DHLom i ostalim brzim dostavama traze izvod iz banke kao potvrdu da je placeno manje od 150e...tako da pazite se da ne bude kuku mene majko naplatise mi carinu :-)
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da li subotom radi DHL/carina?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala. Onda u ponedjeljak... imaju zanimljivo radno vrijeme 9-13h...
You must spread some Reputation around before giving it to montenegrina again.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mučan je to posa, ne pitaj, a još što su nervozniiii. Viđećeš sam već ako nisi![]()
Jesu li počeli da naplaćuju onu taksu?
Mislis na DHL? Nisu
E e, za DHL pitah. Ono je Thor najavio da hoće posle Nove...
Neki dan podigao paket niko mi pare nije trazio...ni nudio :-)
Cekam par posiljki iz Kine i Hong Kong-a i dobio sam TN tipa HBM131224Y5I000103 ili BDDU1374090000000534.
Probao sam preko China i Hong Kong post ali nece. Ranije sam dobijao normalni TN kao sto je ........CN ili ........HK ali ovakav ne.
Da li ima neki poseban sajt za pracenje ovakvog TN.
Tnx, nasao sam.
Narucio sam 4 stvarisa ebaya prije nove godine i nijedna mi nije stigla, neke ima cak i preko mjesec ipo da cekam.
Dali je to normalno i hoce li stici?
Pretpostavljam da je to zbog praznika.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks