Ja uplatih 10. Zna li se kad ce nastavak?
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ja uplatih 10. Zna li se kad ce nastavak?
Čekaj, jel do sada pogodio šta ovaj lik?
Ako je pogodio nebitno kako izgleda...
Sent from my HTC One RED using Tapatalk 2
Pogodio je ponesto zadnjih dana, ali udji na taj sajt i vidis da je lazov, prodaje dojave za 150e(licno sam ga kontaktirao. Odakle njemu te dojave. Samo stavlja tamo neke utakmice sto po njemu trebaju da dodju. Ili kako ih on odigra(1-2 dnevno) mislim da toliko smo svi mi sposobni.
Sent from my Nexus 4
Te utakmice sto ti vidis na sajtu da je pogodio su samo tu da te stimulisu da mu kupis tu dojavu. Gadja svaki dan kvotu od 2-5 a ponekad i nesto pogodi.
Citajte malo i bice vam jasno,siguran sam da vecini jeste no ajd:
http://www.tipovi1x2.net/Dojave
http://www.prevara.info/index.php?op...sk=view&id=551
Sent from my Nexus 4
Čitali ste vjerovatno, ali pošto vidim da poneko sumnja da su ovo prevaranti, ovo je odličan tekst o ''sigurnim dojavama'' :barbershop_quartet_
Sigurne dojave
100% Dojave, prijelazi, Free Tips - sve su to izrazi kojima se sitni prevaranti služe kako bi vas prevarili i uzeli vam novac.
Na internetu postoji bezbroj blogova, Facebook profila i drugih stranica koje “provjereno” nude informacije o namještenim utakmicama za novac. Služe se raznim prevarantskim metodama kako bi vas natjerali da povjerujete da su oni baš ti kojima treba vjerovati, i da baš on i nisu prevaranti. Ne nasjedajte na takve stvari jer je istina mnogo drugačija.
Pokušat ćemo objasniti jedan od principa na kojima rade.
Npr. prevarant otvori profil na Facebooku u kojem skuplja minimalno 200 članova kako bi počeo s radom. Nakon dovoljnog broja članova objavljuje kako ima informaciju o namještenoj utakmici i daje je svima - potpuno besplatno - ali u inbox. I odabere utakmicu neke niže lige kako bi izgledalo uvjerljivije npr. Sao . Sao Caetano - Goias (brazilska 2. liga). Sada ide na kombinatoriku: trećini osoba šalje tip 1, drugoj trećini tip X, a trećoj trećini tip 2. Bez obzira na ishod prevarant je poslao pogođen ishod 33% ljudi.
Naredni put odabere dugu utakmicu npr. Eindhoven - Almere i šalje tipove na isti način - opet naravno besplatno. Opet podijeli u tri skupine, jednima šalje 1, drugima X, trećima 2. Na ovaj način ima prema matematici sigurnih 11% članova kojima je već poslao dva ispravno pogođena ishoda.
Sada slijedi ono najbitnije: Treća dojava koju ima je ona najjača - prijelaz 2/1 i to 100% sigurno, samo se ovaj put ova dojava, pogađate - PLAĆA. I to 50-100€.
Onaj tko se našao među pomenutih 11% ima opravdane argumente da povjeruje u dojavu - pa dva puta zaredom mu je poslana dojava koja je prošla. Čistom računicom shvati da mu se isplati platiti dojavu jer na kvotu 20,0 mu je dovoljno 5€ ekstra uloga da isplati dojavu. Takvi prevaranti traže da se novac uplati na neki njihov račun, obično kod neke svjetske internet kladionice.
Pogađate - prijelaz najvjerovatnije nije prošao (postoji tek 5% šanse) i vaših novaca - NEMA. Njima je dovoljno tek nekoliko “žrtava” mjesečno . Gase profil otvaraju novi i traže nove žrtve.
Edit: Vidim da je nexus4 već postavio tekstove, to je to.
Last edited by liquid; 07-01-14 at 19:42.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Nema on facu da ima dojave!![]()
Ljudi zašto bi se neko bakćao sa narodom po internetu i zarađivao nudeći dojave, rizikujući da ga neko ćapi zbog prevare,
kad jednostavno može da uplati na bezbroj online kladionica, uzme pare i ne boli ga glava,
ili možda ipak ima onih koji vjeruju u Deda Mraza :glee:
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Pa odakle njemu dojave svakih 2-3 dana kad po slikama vjerovatno ima nekih 18-20god. Da izgleda kao neki Platini bih mu mozda vjerovao, jer on ima prave dojave
ovo sam htio da kazem, svako je lijep za svoju majku, ne sudim po izgledu, nego se vidi da je neozbiljan
Sent from my Nexus 4
Last edited by nexus4; 07-01-14 at 19:49.
Kako ste vi glupi kolko ste optereceni kladionicom,aj se vi stavite na njihovo mjesto,da imate dojave bili ste sirili to ili bi vi uplacivali i dobijali pare?!Kad na to odg imacete odg na te gluposti o dojavama,mislim da se ne lazemo kakave oni imaju koristi da vam daju dojave?Zapitajte se malo ne mogu da vjerujem kolko ste nezreli da tako razmisljate,ko danas daje pare za dz...
AmFi izvinjavam se ako sam te mozda uvrijedio, ali me uzasno nervira to kad neko baca preko 1e na ove laznjake. I nisi sam, iako svi znamo da ih nema ponekad igramo takve utakmice u nadi da cemo nesto dobiti jer nam se cine bolje od tih utakmica koji bismo sami igrali(tu i ja spadam).
Peace
Sent from my Nexus 4
Zna li ko oce li Messi igrat u prvu postavu u subotu protiv Atletika ako oce dobra kvota na barsu za dupliranje![]()
Ja pogodih valensiju x-x nocas ali mi je psz odlozen za sjutra.
Cekam ga sjutra jer je isto kolo jel?
Pa dobro je dako dodju 2+pp![]()
Mada i da mi isplate 125e bez nje ne bi lose bilo![]()
Nijesie uvrijedio. I ja ne saljem pare ovome. Nego vidim oar sa bloga dolje i odigram. U novembru sam dobijao redovno. Tada sam odje bio banovan ali sam pratio forum i postavio je momak dojavu odje tacan rez 2:0 i ja uplatim 5€… i dobijem 50. I onda pocnem da singlam sa 10 prateci ovoga. I dobijao sam ne svaki dan ali sam u novembru napravio jedno 500€. I zasto sad da ne ispratim... i jedan dan sjecam se ja potrosio nesto para i ostalo mi 3€… i on postavi dojavu 2/1 i ja uplatim i naravno u olimo uslovi i dodam dvije utakmice kvota 1.2 i 1.25 i padan na tu od 1.2 a dojava ta prosla.
Inacd sta bi sa onom utakmicom? Odlozena, ali za kad? I kad mogu vratiti ulozeno?
mislim ako se do sjutra ne igra vraca se ulog jer pocinje novo kolo
Igra danas PSŽ.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 82 users browsing this thread. (0 members and 82 guests)
Bookmarks