Sta ima momci???
Sta ima momci???
Strasan je jedan na usa table kroz pg, crni mat,bas je sex od auta..,i onaj defender na kolasinske je mama
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Defender gledam svaki dan... A toga na USA table nijesam vidio, ali gledam ovoga stalno... Gazda Volcano kladionica i ruleta..
![]()
Allroad audi ce izac na svaki offroad vise nego nova G clasa
:hammer::trashcom:
prije bih ja rekao kocijas nego komedijas
Sad si presao da vozis kocije? Aj neka je sa srecom samo kad napredujes
Je li moguce stvarno da ovakve gluposti pricas?
Naravno, ja mislim da se salis, tako da bih porucio kolegama da te ne uzimaju za ozbiljno
Cus Jole i Ti da pricate o G klasi, nesto sto nije u superlativubespotrebno.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Necu da se mijesam, ali sam morao da prokomentarisem.
John, valjda si sad svjestan zasto sam ti svo vrijeme govorio da si nesto ( :stupid: ) , da ne pricam sad opet ovdje, i da nista ne znas oko auta!![]()
But if you never try, you'll never know..
?Ada logicno je da se sprdam,samo glupa osoba to ne bi ukapirala
Moj brate kako si glup,divim ti se,vise mi je dosadilo da se sprdam-ali kad vidim kako se pojedinci primaju...
Sama pomisao da se moze uzet za ozbiljno da karavan moze da bolje ide u offroad od SUV-a je presmijesno,a vi ste mi....No eto u ovoj godini vam zelim da se opametiteHristos se rodi!
Mozda je samo relej.
Samo me ovo zanima....
Hahahahha zivo me interesuje koja je tvoja funkcija ovdje jole ahahahah
Moja je da provociram glupane kao što si ti. Bude mi zabavno kad se ti iznerviraš, posle toga otvorim topic smiješne slike i gasim forum
.
Jole brate nesto si se zajebao,nisam aj izbacao slike tudje vile i falio se sto vozim merc A clasa,mada stw trebalo ti je orden dat.Svima si nam uljepsa dan ahahah
Sad bih ti dao rep al ne mere nesto ahaha
pa e, u pravu si potpuno!![]()
Jole brate nemoj se javljat mnogo da se ne blamiras previse![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks