To je to, ne radi kako treba...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pozdrav, htio sam da pitam kome mogu da se obratim jer ne mogu da udjem na stari nik(nisam banovan), nisam ulazio neki period i sada kad pokusam da udjem pise da je nepostojeci nik ili sifra nije u redu, pa ako postoji mogucnost da se provjeri to nekako.
narod danas masovno prica o nekakvom banu polaznika, pa se pricuvajte danas.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Primijetio sam da se nocas neka rasprava o manjinama i drzavi otvorila. Podsjetio bih clanove foruma da je ovo privatni a ne drzavni forum i da ovdje ne primjecujemo manjine, vecine, vjere, vjerovanja i partije. Mnogo me boli uvo za sve to. Iskreno. Batalite te kuknjave.
Ako imate problema sa drzavom obratite se drzavi, ako imate problema sa forumom mozete bilo kom od admina. Moderatori koji su odredili ban za pojedine clanove foruma su to odradili na osnovu IP adrese. Vrlo je jednostavno. Kada sa iste IP adrese dodje trolovanje, vrijedjanje , isti komentari nama je sve vrlo jasno.
Ako imate problema sa tim i objasnjenje jednostavno se obratite meni. Prijetnje na ovom topicu sigurno nece nista dobro donijeti. Samo cemo da znamo da nam ne trebaju takvi u ovoj zajednici.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Zbog čega ne radi opcija za sakrivanje reputacije? Do danas je radila. Znam da ovo nije neki funkcionalni problem, ali možda bi i neko drugo podešavanje u General Settings moglo da bude problematično. Mada nisam primijetio da jeste, osim ovog koje sam naveo.
Nista se nije mijenjalo u podesavanjima. Sve sto si imao prije imas i sada.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Odjednom mi ne radi tapatolk wut to du ?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Mozda blagi restart. Meni radi.
Bugi
sasvim sigurno ako ne procita nikome nista
Jedno ne-toliko-bitno pitanje...
Zasto kad nekome gledas profil imas tako znacajnu infromaciju 'Prvo Slovo: k' ?
Zar to nije ono sto stavljamo prilikom registracije da bi potvrdili da nismo bot?
Zasto se onda to pojavljuje kao privatni detalj svakog clana na forumu?
Lost in translation?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nije nije nego je profil postavljen i iskoristen kao pitanje za Botove ....
ja sam opet nadrogiran i ne rade mi reportovi bez zveka moze lock
https://forum.cdm.me/showthread.php?...2-0&highlight=
https://forum.cdm.me/showthread.php?...25#post3562825
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Posto je ovakvih doktora zadnjih dana dosta samo informacija da su dzaba krecili novim registracijama. Na ovom forumu je obavezujuća kultura dijaloga, nije i neće biti mjesto dje će neko sopstvenu kulturu pokazivati vulgarnostima i nije nimalo slucajno sto se neki ostranjaju iz ovog drustva koje bi da uljudno diskutuje bez obzira da li se sa nekim slaze ili misli sasvim suprotno.
U vezi Signature-a
Kad iskucam neki text izađe ovaj error:
Errors
The following errors occurred with your submission
- Your signature cannot be longer than 200 characters excluding BB code markup.
Ajde dobro rekoh ne može duže od 200 karaktera pa skratim tekst na 120 karaktera kad izađe sledeći:
Errors
The following errors occurred with your submission
- Your signature cannot be longer than 100 characters excluding BB code markup.
Jel ovo svima ovako? Pošto znam da je ranije moglo dosta karaktera sad ne može preko 100....
Jeste svima je tako
osim meni....ali
Je li realno da mi se briše post? Čemu ovo ljudi?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pdf o fudbalu je postao gori nego onaj o oglasima. Svaki dan se napravi minimum 15-tak laznih naloga koji mlate i provociraju. Report dugme ne radi u vecini slucajeva, a pojedinim moderatorima je prece da brisu neke postove no da se bave tim.
I don't get lucky. I make my own luck.
Što bi sa novim moderatorima zbilja? Ni da ugovore s njima potpisujete.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Albatros nisi jedini svaki put brisu postove kad neko od nas kaze nesto u vezi duplih nikova na fudbalu.. Unistise moderatori cijeli forum njihovom politikom.. Bas me interesuje koji mozak je to uradio...
Mislio sam na politiku da nik koji nema 50 postova ne moze da ima oglas.. Ta odluka je u potpunosti unistila forum ne samo sekcija gdje je fudbal nego i svaki drugi segment forma. Ljudi bezveze komentarise neke nebuloze koje nema veze sa temom da bi sakupili tih 50 postova i da bi mogli da stave svoj oglas... Nejasna odluka iskreno... Prije nije uopste bilo ovoliko novih nikova, znas i sam da se svaki dan samo na fudbalske teme pojavi makar 5 novih korisnika...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks