kako me lijepo nagovoriste za ovaj pandawill! :mad: Sinoc porucih, a danas dobijam ovo:
Kakav je ovo bullshit? Paz' da im ne dam sve te podatkeImportant : This email is to make sure the transaction for the order xxxx was authorized by the card holder for security reasons . And If you are the card holder of the Credit Card xxxxxx and you made the payments , please kindly provide sufficient evidence to prove It .
The documents you need to provide are
1, the copy of your credit card with your signature.
2, the copy of your passport or ID.
3, the bills for this credit card .
You may already be awared , because of the shipping methods you chose , the shipping may takes 39+ business days excludes the order processing time and weekends . The usual shipping time terms does not apply to the shipping with delays in transmit .shipping information is provided by the carrier and excludes weekends& holidays.Note that transit times may vary, particularly during peak periods. Sellers are not responsible for service transit time . Hope you are ready to wait for its arrival with patience ,
Should any questions,, please keep us posted .
Our email address : [email protected]
Our phone number : +8675583650148
We are looking forward your positive response in 7 days (Money will be returned to you if no response from you ) ,Once info confirmed we will released your order and arrange the shipment ASAP.
Regards.
PandawillJesu li i vama ostalima trazili sve to?
(nečitko)
Ima li koji Lenovo s 2gb RAM-a?
A cijena koja mu je, na te sajtove sa kojih poručujete?
Moja koleginica je narucila sa Aliexpres P780 i bilo joj je oko 140 EUR... Dobila je i case i screen protector... Tel joj je potpuno funkcionalan, a zahtjevan je korisnik...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
upozorenje za vas koji bi da porucite preko pandawill - NEMOJTE! Takav fukarluk i takve zahtjeve ja u zivotu nisam vidio, ni za americku vizu mi nisu trazili toliko papira!
1, the copy of your credit card with your signature.
2, the copy of your passport or ID.
3, the bills for this credit card .
Dobro je da nisu trazili i kucu da im prepisem, i prvorodjenog sina. Samo da mi vrate pare, koje su prvo skinuli prije 5 dana, pa tek onda trazili ove garancije :ass: :mad:
Dje je taj topic za online shopping, da i tamo upozorim ljude? :?
Last edited by verbalni_fajter; 04-01-14 at 02:01.
(nečitko)
@Ben Dover, tvoja kolegnica je dobila kopiju P780, zato sam i naveo da se dobro obrati paznja kad se kupuje sa Aliexpresa, jer je taj jeftini od 140e P780 C, a ne Lenovo P780.
@Verbalini, ja sam im poslao u dva navrata brojeve kartica i sl, skenirano, gdje god da kupujemo, kucamo brojeve kartice, a ovamo i skeniramo, ali nikad nikome nisu zloupotrijebili.
p.s. Ako ko ima problema sa signalom 3G i sl, samo neka instalira novi baseband, ja sam imao V21, pa je van PG (recimo put DG) padao signal i gubio se. Stavio sam v16 i sad sve radi ekstra. Ako neko stavlja baseband od drugih modela Lenova, mora obratiti da je Dual sim model, jer moze da sa tim basebandom iskljuci drugu karticu, ali ni to nije strasno, samo opet stavi v16,21 i radice opet druga.
Prodaje li ko na forumu novi P780?
da se ne ponavljam, trazit kopiju kreditne sa obije strane, sa potpisom i svim kodovima, kopiju pasosa, listing placanja i racune napravljene sa tom karticom, a nece gledat, pa sve da auto ili kucu kupujem, a ne kineski telefon. Sto bih rizikovao, kad na AliExpress to ne traze? Da su mi zdra'o, samo da mi vrate konacno pare... (prvo skinu pare s racuna, pa onda traze garancije, *ebem ih blesave)
(nečitko)
Ja sam porucio sa aliexpressa i nije me kostao 140e nego 40e vise. Originalni nisam nidje na aliexpressu mogao da nadjem za manje para...ja bi uzeo 2 sad po 140 ako ima dje...kad se nesto kupuje sve je oko 100e a kad se to isto prodaje onda je 300e na ovom forumu...kao sto je accessdenied note prodavao i kupovao
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da. Jer je njegova drugarica to uzela i rekla mu.
pa kako znate da je na aliexpress original ili kopija?![]()
(nečitko)
to antikvarnica zna :P
Naravno da ne, to je smiješno. Kinez da ti traži sve te stvari a evropski i usa sajtovi to ne rade. Najbolje da mu moraš javit kad dopuniš pare na karticu ako mu bude trebalo da prebači. Viđi nekako to da vratiš(ako imaš pp može lagano) mada se bojim da će te zajebavat sad.
kazu 8-10 radnih dana, i trebalo bi da vrate.... PP (ako mislimo na paypal) naravno da nemam, to me u ama svakom mejlu i poruci na njihovom forumu pitaju. Nema ga u CG zvanicno, i ciao... Da ima, ne bi mi ni trazili sva ova dokumenta (ili tako kazu). Samo da vrate pare, da se pozdravljam sa njima...
(nečitko)
http://www.aliexpress.com/item/5-0-i...073460389.html
? dajte neki da je 100% original...tj ta row verzija?
![]()
Last edited by stefke; 06-01-14 at 17:30.
@Ben Dover i ostali znalci, Bojankov je rekao da je kupio za 180eur (140eur+40e, ako ja znam sabirati, tako da 140e i 180e nije isto, mada vidjeh da ste se vas dvoje slozili i da je to to). Ja sam moj platio na pandawillu 170e, a ta je platila 140eur jedino ako je iskoristila neki kupon koji joj je dao popust. Evo recimo ovi su kopije - http://www.aliexpress.com/wholesale?...04&needQuery=y
To je taj cjenovni rang, doduse, na neki zalijepe i originalnu sliku. Uglavnom, ja sam sa pandawilla dobio original, a vi ostali sto bi rekli "kako goj oj"![]()
Last edited by antikvarnica; 06-01-14 at 20:38.
po cemu znas da su kopije? :?
(nečitko)
Ko se premislja neka pogleda ovo....ovo je treci dan koriscenja...osim wlana data internet je ostatak vremena ukljucen osim kada spavam:-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks