Kakav fail od praznične sezone, ne verujem.
Bože brate popusti malo
jaoooo, sto ce nocas da se ciniiiiii, aaaaaaaaaaaaaaaa
Tu es mon héro!
hoy me siento tan espańol
Neke osobe su me debelo razocarale; prvenstveno postupcima na njihovu stetu.
Posted via Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
pusti me da vrisnem... aaaauuuuu!!!!
je li realno da coek i zena citavu noc bacaju petarde sa balkona?!
dje je ova stoka rasla...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
I kod mene katastrofa od petardi! Ova godina najgora, od poslednjih nekoliko!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
a bjez...pretvorise Bozic u noc vjestica, pi...
Ne razumijem sto je muka, jednom godisnje sa zapuca i baci petarda i smeta vam, jel imate 80 god ? Banja je ljudima tako da proslave i sta sad
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Podgorica veceras je licila na Bejrut. Ako tako treba da se slavi Bozic - onda ok. Moze se ovo proslavljati i bez toliko bacenih petardi i dinamita.
No, kad policija laze kako je super odradila ovu akciju sta da se radi.
I don't get lucky. I make my own luck.
Aj ne mlati
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Ja ne znam koji vam je đavo, te vam pucnjava smeta. Nema mi šta milije nego rafal opalit', kada se za to ukaže prilika.
^^ A milo li mi je viđet vas prave vajernike, posebno po internetima
@nimfa kupiću ti pak petarda, jel može?![]()
Bio vjernik ili ne to je njegov problem. A ot tebe baš lijepo da takvim komentarima vrijeđaš nečiju vjeru. Pogotovo na ovaj dan.
Sent from my HTC One RED using Tapatalk 2
cus smeta bacit jednu petardu... ne patisu od 31. a juce posebno, jos odje iza zgrade dje odjekuje sve, djeca zapalila vatru i ubacuju petarde, muz i zena kao neizivljeni navalili citavo vece, balkon im se od dima nije vidio!
da se razumijemo, meni je Bozic, a ne terorisanje na praznik koji se provodi u miru.
Hvala lepo.
bogu dusu bog je nece
Tu es mon héro!
Slavio se kod nas Božić i prije petardi, kad se pucalo iz vatrenog oružja, i u neka luda ratna vremena, kad je skoro svaka kuća imala arsenal municije, pa nije praštalo ovoliko. I meni je praznik, ali ga proslavljam sa porodicom, u miru, ne maltretiram komšiluk sa petardama i topovskim udarima.
Mislim da je pojedinima više motiv za to šenlučenje tjeranje inata pripadnicima druge vjere, nego što ih je praznična atmosfera baš toliko ponijela. Ne vjerujem da tradicija nalaže da se za auto zakače cijeli balvani, sa sve zastavama druge države, i vuku baš kroz ulice gdje ima najviše "ovih drugih".
Ne bih želio da otvaram polemiku na neku nacionalnu ili vjersku temu, samo sam prenio ono što svake godine za ovaj najveći praznik gledam u svom okruženju.
Mir Božiji, Hristos se rodi!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ne vjerujem baš da je to tjeranje inata drugim vjerama. Evo sam u mjestu gdje je 99,99% hrišćana pa prašti evo od nove godine iz svih oružja.
No što su svi nešto nadrndani pa im sve smeta, a ne sjećaju se mnogi da su bacali petarde kad su bili mali. Fala bogu što se kod nas puca samo na ovaj način...
Sent from my HTC One RED using Tapatalk 2
Mir Božiji, Hristos se rodi.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks