"Slučajna".
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Milan napravio krupan korak ka opstanku u prvoligaškom društvu. Lijepa pobjeda danas, uz dva slučajna gola Kake i projektil Kristantea.
"Slučajna".
DICIOTTO
Dobro je, 35 bodova će valjda biti dovoljno da se ostane u ligu... Nije nedostižno ako nastave ovako...
#fakenews
lazio-inter,najzanimljiviji detalj iz prvog poluvremena-zuti karton guarina,koskanje,zamalo tuca sa raduom...nadam se da drugo poluvrijeme nece bit ovako dosadno e cu zaspat
Sto drugo ocekivat od Macarija majku mu ebem, nista me ne moze iznervirat vise no taktika ovom masnog trenera. Njemu je bitna ravnoteza (talijani bunker zovu ravnoteza) i zato je ostavio Kovacica na klupu a igraju mu Cambiasso i Kuzmanovic, hahahahahahah.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
mislim da je ovo jedan od najgorih utakmica koje sam pratio u zadnje vrijeme. lacio i inter su trenutno mozda uz livorno najgore ekipe calcia.
Reče li ti da bataljuješ sa Italijanskom ligom prije par postovaH...![]()
#fakenews
Kakav golčić.
Kolika je bila kvota na Lacio?
Last edited by clapton; 06-01-14 at 19:19.
Gledam ovaj Inter i prosto ne znam ko je gori od koga, mislim ipak da je ovo 'noc' Kovacica i Alvareza
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
kako ga uvali klose, tacno u usta macariju. golcina![]()
Pljas, pljas. Miro Klose.
Mada realno, dvije tuzne ekipe.
P.S.
Ove bi Selta zajedno presegala :mrgreen:
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Fala kur*u viseeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mirooooooooooooooooooooooooooooo Kloseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
![]()
bjezi bre vise s ovom formacijom ce i verona bit ispred nas.najbolji nocas od interovih igraca JJ,a ranokiju utrpat nekome pod hitno dok su na vrijeme.mislim da nas odavno gora ekipa tj. ekipa sa gorom igrom nije dobila,niti ce.no dobro,nisam ni ocekivao vise od boda
Macari je definitivno najgori trener koji je ikad trenirao Inter. Pa sa takvim razmisljanjem mozes samo da vodis Kaljari i slicne. Ako ga budu drzali i sljedece sezone ma koji god da zavrsimo na tabeli, nisu normalni.
Sad bih potpisao Alegri da nas vodi.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
u dobru i u zlu
ujedinjeni do smrti
pozdrav jedinoj tribini iz Milana
Posteno od brace!![]()
De Sciglio je jedini igrac dostojan starog Milana. Uz Kaku', naravno.
Last edited by Sandor Kolar; 06-01-14 at 22:26.
Nindža Naingolan od sjutra zvanično novi igrač Rome! Sve je gotovo!
Taj Naingolan moze samo da sanja da ce igrat pored Strotmana, De Rosija, Florencija i Pjanica. Stvarno dobre zamjene ima roma na sredini Nain, Bredli i polivalentni Tadei.
Tako se pravi ekipa kad i na klupi imas dobre zamjene, posta Roma ozbiljna.
dobar igrac. klasicni anchor man, sitan ali dinamitan. medju 5 najboljih tackler-a u Kalcu sigurno.
ispljuvali ste ga samo tako zadnjih dana.
Florenci otpada, kesa.
Rosi se povredi, prve tri su betonirane; juve napoli roma.
Dobro sto se obruka Inter da ako se otvori onaj debil malo... Za 90 minuta samo je onaj Nagatomo pucao u okvir gola i to glavom.
Milan je danas obezbjedio opstanak u ligi.
Sent from iKant@
Milan krece u pohod na Ligu Evrope![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks