pa realno da ti kazem nesto nisam pristalica tog cipovanja na duze staze,a i nisam vise u godinama kad mi to treba:emptiness:,radije cu kupit malo jai motor.zato me interesuje taj motor od 105,ili 110ks,koji je realno bolji,i ima li nekih mana?
gledaj sto se cipa tice ima stucnjaka, pezo cipovan u inostranstvo pa je uz nase brdsko planiske puteve pravio problem overboost i sl. zatim je prepravljen i poslije ide ka fabrikat.... chip box ili ti varalica to ne ide na novija vozila.... imas nekih ljudi koji ce radit copi-paste taj isti kompjuter od auta.....
pa realno da ti kazem nesto nisam pristalica tog cipovanja na duze staze,a i nisam vise u godinama kad mi to treba:emptiness:,radije cu kupit malo jai motor.zato me interesuje taj motor od 105,ili 110ks,koji je realno bolji,i ima li nekih mana?
Hondin otpad ima li dje,broj telefona?Hvala
Nema kod nas hondinog otpada! Sto ti treba i od koje honde?
Planiram da kupujem nove ljetnje gume pa ne znam koju bi dimenziju uzeo. Fabricka mi je 215/45 r17, sad trenutno (na taj ljetnji set) su mi 225/45/r17 i one mi odgovaraju sto su malo deblje zbog rupa, ali mi ne odgovara tolika sirina
Razmisljam cak da stavim 205/50/r17.. Sta mi savjetujete?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Koje auto?
Bio sam ubijedjen da sam napisaoGolf 4 1.9tdi, felne su fabricke od gti cetvorke 17ice santa monica
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pozdrav za sve,meni treba preporuka i kontakt tj adresa majstora za vw tj golfa 4 tdi 130ks pd,jer vec neko vrijeme trese naleru i cima na par sekundi kao male detonacije u motoru,a nista nije pokazalo lose na dijagnostici,odradjeni svi servisi,razna nagadjanja i bla bla i opet nista,molimvas za neku preporuku ponavljam dobrog majstora tj servisa(bez rokspeda i takvih)poz
kontaktirao "injecton" ,vjerovatno moze momak to da ti rijesi
Kako da sam siguran da mi je pumpa 100% rikavela? Cuje se kako radi, auto ne moze da se vozi normalno na benzin, mada sam cuo kako se nekima pumpa cula kako radi i da im je radilo auto na benzin, pa me to sad buni da nije sto drugo sto nece da radi na benzin, tj ne prima gas gusi se itd...
Zna li ko kakve su gume HAIDA?
http://www.tyreleader.co.uk/car-tyres-205-50-17/
U Vujacic je ova dimenzija 62.5e sto je bas povoljno za 17ice pa sam nesto skeptican u kvalitet istih ali sudeci po ovom linku nisu uopste lose.
http://www.tyreleader.co.uk/car-tyre...r17-93w-207337
17 Al-Isra, 37:
Zna li neko k oliko kosta prenos vlasnista vozila za jednog lica ne drugo?
Auto je 2006 god, 50kw i 1400cm3, dizel.
Who let the dogs out
Po katalogu ide(prevod sa pdv), tu oko 200e mislim da bi trebalo. Pođi u najbližu osiguravajuću kuću pa će ti oni reć, ovako bez kataloga teško.
Jeste .rs, ali moze da pomogne okvirno sto se tice kataloske vrijednosti.
http://www.registracija-vozila.rs/20...ednosti-vozila
Treba mi MAF original boschov za fiat bravu jtd. Zna li ko dje bi mogao pogledati u BG online da uzmem novi original sa 2g garancije? Kod nas u ovlasteni fiatov servis kosta stotina i stotina evra...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Treba mi pomoc za H4 sijalice? Koje preporucujete, osram ili philips i koje od njih su najbolje? I naravno, gdje se mogu najpovoljnije kupiti?
imao je oglas ovde za MAF za fiat....pretrazi malo...
Jes ali za 1.3 a ne za 1.9...meni treba za 1.9
postavi broj mafa mozda ima neki replacement part number koji ga mijenja....
Necu da uzimam kineski maf svakih po godine nego kad ga uzimam uzmem original i vozim kao covjek. Inace mislim da pase sa fiat brava/brave jtd 105 i mislim da je od 2.0 benzinca isti MAF. A postavicu part number pa nek ima da trazim.
Osram/philips... Samo ako nadjes original. Vidi kod uvoznika. Najduze su mi trajale (mada H7 cesto crkavaju) philips kupljenje u njemackoj. Prije mjesec dana uzeo sam neke osram long life, pa da vidimo koliko je to "long". Nikako ne uzimaj neke divlje/jeftine na pumpama, jedna mi je eksplodirala i staklici su ostali u faru![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
osram night brake.evo ih vozim vec godinu,dok nisam njih stavio crkavale su mi sijalice svakih 15.dana.sto je u pitanju ne znam.:emptiness:
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks