ovo sam ja u teretanu
Jes, siromah sam, ne kupujem hemiju i nemam ovakvu kolekciju kutijica kao ti. To je pravo mjerilo bogatstva, zavidim ti.Upravo ono o cemu sam pisao... Ma, sve je za covjeka... Nego, najstrasnije je sto ti mozak funkcionise kao da je jos uvijek u fazi prije evolucije. Hemija...
Uzdravlje.
ovo sam ja u teretanu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne ne ovo je poslije treninga dok se presvlacim, a sad sam postiga ovo cek
masa stari je kevaaaa
@Dandi
1.Ocigledno je da nemas pojma o Bodybuilding-u a rekao bih i da nemas pojma sto znaci pravi trening.
2.Takodje, nemas pojma o suplementaciji, stavise, ne razlikujes suplementaciju od "hemije"
3.Ne treniraju samo "djeca" kojima roditelji daju pare za suplemente...Kao sto je tebi pretpostavljam milo da das pare na neke aromaticne svijece (s mirisom proljeca), meni je milo da pare koje sam licno zaradio dam na po praseta ili 2kg proteina.
Zakljucak...Dosao si na PDF koji se zove "Bodybuilding" a pritom nemas blage veze o cemu pricas.
Dje to vodi?
nevin coek stigla ga frustracija pa nedje dusi, mora da je il ka pertla il prase neko koje se ne mice ispred kompa pa zaivdan coek, sto se da zakljuciti iz vrijedjanja kojim odma obasipa sta ces ima nas svakakvih ;p
to je ona standardna crnogorska cim nesto ne postizes a htio bi odma omalovazavas sve ostale iz te price ;p klasika, sve nam je tako
Auhhh ne znam sta bi ti rekao,mozda je malo i pevise misicne mase,ali lijepo je za vidjet nema sto hhahahah
Nista bez mase,tako je![]()
neka neka kad se to katuje pred ljeto ostane cistog misica 820 kila
hahahahahhaahhahah eee shouuuu,fala Bogu bice i ima ovijeh novijeh koji ce ti dati predlog kako bez kemije da to katujes i dodjes priblizno kao i oni...zato budi dobar sa njima heheheheh
hahahahhahahah kakav gejnije!
inače...šalu na stranu, sad malo ozbiljnih stvari....Eo kraj Dec. 2013. stanje...Ja nemam ovih slika supplemenata...pa kad ih uzmem biće...imam samo.........................
ETO MALO NUBOVOSKOG POZIRANJA....SRECNA VAM OVA NOVA, dolazi mi cura za 5 minuta...idem da je sretnem pa da pričamooo...da se baš ispričamo![]()
:devilish:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
pertla![]()
Zanimljivo je da su ljudi koji svaku noc bance po kafana i trose pare na alkohol kul i to je sasvim normalno.Ja se divim svakome kad vidim da izdvoji za protein jer se sigurno u ovim teskim vremenima morao odreci neceg.
Zanimljivo je da i danas u 21 vijeku postoje budale koje ce reci da je Protein hemija,nego ajde,ne mozes se sa budala prepirat',uvijek ce ih biti
Ви се још увијек нервирате око таквих људи....
Добро бре, исти ти људи који ти кажу да пијеш те хемије и да се надушујеш ће да ти слика хибридну јагоду чим сване мало љепше вријеме и да је поспе шећером и избачи на фејсбук, мислећи да је то здраво, е сад што је та јагода величине моје шаке и што има укус унутрашње гуме од бицикла, то мачку о реп...
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
@Loverclocker
Stari, odlicno je ovo. Vise nego odlicno. Proporcije, separacija, low BF... sve je tu.
Ja da sam ti, a nisam, ja bih sad udario jedan dobar bulk od ne manje od godinu dana. Zrtvovati sve sto sam gore naveo, a povecati obime i thickness. Onda katuj pola godine. Katovanje nece biti problem jer ti je metabolizam ocigledno ok.
Mada mozes da ostavis i ovako, estetski je 100% opravdano.
Кол'ко висок и тежак, лавклокер?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
E hvalaSlazemo se za sve..ima mjesta tu da se dopuni jedno 5-6kg ak ne i vise...Evo sam krenuo upravo to...Prvi put ozbiljno duzi period da probam...nausput upoznajem tijelo, sto mi koristi, sto skodi, sto mi pomaze i sl..
vezaaraa
184cm 81kg
Imam i listove fine...genetika...butine bi valjale jače (uz grudi koje su mi inače pored butina slabija particija), no crnjak me slikat to al mozda se nakanim...ak ni zbog čega drugog, onda da mogu uporedit za godinu...dvije...tri...![]()
Last edited by Loverclocker; 02-01-14 at 23:38.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Сликај ради себе да упоредиш...
Мени су листови говно, не могу им ништа, узјебала ме генетика
Само трпај, нема вишка, слободно, не бој се, мишића и пара никад доста :Д
Кад би са овим бф-ом имао још 10 кила, мога' би да одмориш мало)
Ma e...naravno...mozda mi bude dosta i 5kg...mada kad se krene tako...nema stajanja
Polako ću gurat, kako finansije i obaveze dozvole...pa će vidimo koliko će trebat vremena...na kraju krajeva i ovako da ostane, meni banja![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Истина, само се сјећам себе АХ ДА МИ ЈЕ 80 КИЛА ДА ИМАМ УФ ТО БИ МИ БИЛО БАЊА И ДОВОЉНО!!!
Тренутно преко 90 и не планирам да станем на томе :Д
Hah...taj rad...Mora da se cepa...Dako uvatim kaku ruskinju da me sponzoriše...a ja vraćam u naturi![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ovako ljudi,
Ako postoji neki sportista kome nije problem da se uputi oko 15 Januara za Beograd,imam da ga castim da izvrsi razne pretrage,ergospirometriju,zone u kojima treba da trenira za najbolje rezultate,preporuke za ishranu,ovo sve se radi kod jednog odlicnog bb strucnjaka i jednog sportskog doktora u Srbiji,ako nekoga zanima neka me kontaktira u inbox....naravno,ovo ce biti besplatno,jedino cete platiti put do Beograda. (ovo vazi i za bodibildere i za ljude koji treniraju bilo koji sport)
Do kraja dana ima fore neko da se javi,cetvrtak vece otkazujem...mislim da 15 januar nije tacan datum,mozda 17/18...eto ako neko putuje za BG mogao bi ovo nausput da obavi,ja sam zauzet tada,inace bih sigurno isao,a siguran sam da se necete pokajati ako podjete,odradicete jedan odlican pregled.![]()
Last edited by Pterodaktil; 09-01-14 at 01:41.
ja gore kad odem ja pregledam one zene i uzivam kakvi bb trening doktori i bakracial dobra prilika nekome da zna na cemu je
Ja idem za Bg 21-og, ako to moze da se odlozi za taj datum javi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks