Podržavam.
Svaki program ima neke novine. Ali se tek naknadno ustanovi da ima i mane. Nekada te mane više odvrate od korišćenja nove verzije, nego što ih novine privuku.
Zato ne žuriti da apdejdejtom dok ne vidiš tuđa iskustva. Na greškama se uči, ali bolje na tuđim :-)
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Jos kad pocnu da ih naplacuju kao sto su vec neke pocele vidjecemo koliko ce im tad bit preslatki :-)
Stvarno ne kapiram da ce neko da plati one dodatne smajlije. Znam da ima takvih dosta ali ne razumijem cemu to.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
O brate kada predstavlja nekome u Sj. Americi sto 1$ , kakvih sve retarda ima I za kakve stvari bacaju pare to je smijesno, ovo je cak I ok, viber se masovno koristi, iskreno zasluzuju taj dolar, ne za sticker no inace
Slazem se I ja da zasluzuju koji dolar. Da imam pay pal uplatio bih im donaciju :-D
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
to se i ja pitam
Pa vjerovatno se i ti stickeri računaju kao donacija...
Treba mi pomoć. Instalirala sam viber na komp ali neće da mi sinhronizuje kontakte. Sta bih trebala da uradim?
Stalno mi nudi neki update od 16mb ali nikako da ga instaliram kad se skine. Sto moze biti? Trenutno mi je ona verzija sa stikerima...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Jesam, i aktivirala sam ga, ali nemam ni jedan kontakt. I prikazuje mi samo razgovore koje imam od kako sam ga instalirala na komp.
Cudno vala,jer kada instaliras na tel.on ti tada trazi da pristupi kontaktima na telefonu. Jer kod mene radi normalno,jer cim ti neko posalje poruku na tel,stize ti i na komp ako ti upaljen viber. reci neko da ti posalje poruku,al iskuljuci wifi na tel vidi dal ce ti stici na komp
Verzija Vibera...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Evo sam uspio sam nakon par puta...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Meni nikakvih promjena nema zadnji viber sem sto imam neke retardirane pozadine sad...
Sto moze bit kad mi neko posalje sliku na viber ne mogu da je otvorim ? Nekad mogu , nekad ne!
imam problem pri pozivima mi pocrni ekran i to nekako ispravim a sad ne mogu da prekinem poziv trika nema moze li ko pomoc?
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
treba mi mala pomoc oko vibera, ovako davno negdje sam koristio viber , kasnije sam kupio telefon i instalirao ga ponovo, medjutim stavio sam isti broj telefona kao u predhodnoj instalaciji , e sad bi trebala poruka da mi stigne, medjutim dobijam poziv od nepoznatog broja, ja se naravno ne javljam ali i ne stize poruka, sta da radim? naravno viber mogu da instaliram preko drugog broja ali taj broj mi nema niko. hvala
Javi se. To je dokaz da je tvoj broj.
Ponekad zna da izdijtira kod na engleski kada se javis
Poslato sa fax mašine
znaci to je automatska sekretarica? samo treba da zapisem brojeve? ne moram parlati sa njom?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks