Da dodam. I kod palade jedan ali je tip sa Puntom sam i zabijem u mugic. Sta je radio to vile znaju
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Prva kiša u PG udes na svaki ćošak...
Da dodam. I kod palade jedan ali je tip sa Puntom sam i zabijem u mugic. Sta je radio to vile znaju
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ovo kod vlade je neka djevojka udarila nekog ministra i pobjegla kako cuh ovome se bore za zivot...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Jutros na Marezu,-1
Odlicno.
TAKUMI
Sto je covjek pokusa da uradi mene nije jasno,al mislio je da ima nekog zesceg terenca...
kako izvede ovo?
She is only here to annoy herself!
Udario ih taxista sa strane i prevrnuli se momci. Srećom nikom ništa nije bilo..
Ne ne nemoguce da je bio taxista u pitanju,oni su bas fini i kulturni i uvijek voze po propisima
Poginuo momak...
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/sa...poginuo-mladic
Aooo,cuh sirene i cuda pa potrazis odma da vidim jeli sto izbacano al sto je ovo moj brate?ovo je ona luk oil pumpa prema bozaju?
jeste....
Znas li nesto vise mozda?Ovo stvarno uzasno izgleda...
Nista znam momka, ljuljdjuraj se preziva ovaj sto je poginuo, djokaja takodje, ovaj sto je kriticno.... jbg
E bgm su ga dobro bili zaleceli a onaj put je nikakav...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Neki bimmer petica bijaše noćas kod Barutane izletio s puta.
Nasukao ga je momak na nekakvo brdašce, oba prednja točka su mu u zrak bila.
Nije bilo povrijeđenih.
Bijo si poziw koi se neodbija
Momak sto je poginuo je moj sestric (od rodjene sestre sin).
Nemam rijeci.![]()
TAKUMI
Ford fahrer, bio na fuk.
Koliko su imali godina? Da nisu mozda studirali na udg? Ako jesu znam ih onda. Ljuljdjuraj je imao I nekog audija ako se ne varam? Auu uzas ako su to oni dvojica bas mladi I vedri momci. Steta sto je ovako zavrsio svoj tek zapoceti zivot.
Edit procitah clanak mislim da to nisu ovi momci sto ja poznajem. U svakom slucaju tuga.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Last edited by Archi; 06-01-14 at 08:49.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Nisu to ti, ovi su iz brda u Tuzi.
Prevelika tuga, premladi momci !
But if you never try, you'll never know..
Zna li se kako je ovaj Djokaj?
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Bio sam kod njega u H prije 3 dana, slomio je nogu/kuk, ima dosta ogrebotina ali ziv je...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks