... + bg moda. Popustite nas malo.
Ja sam mislio da ce ovo konacno biti jedno mjesto za nas momke da razmijenimo misljenja i posavjetujemo jedni druge u vezi nekih muskih stvari, tipa peckanje pri uriniranju, najbolje pivo i najlakse zenske u gradu, gdje ofarbati auto za male pare, koji je to aftershave najbolji za suvu kozu, koliko cesto presvlacimo donji ves, da li je mala doza aljkavosti muzevna a mozda cak i pozeljna itd itd. Umjesto toga sjatilo se brdo zena sto iz Bazara i kojekakvih gluposti kaci slike muskaraca u kolekciji jesen-zima. Ovo bi normalnog forumasa dovelo do ludila.
... + bg moda. Popustite nas malo.
Tu es mon héro!
Ma, Rofi, ti prolazis i bez price!![]()
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
Evo ja cu da pocnem. Nadam se da ce se i drugi odvaziti. Nedavno sam procitao jedan statisticki pokazatelj koji je u meni izazvao nesigurnost i strah. Radi se o cinjenici da gotovo 80% muskaraca koji su ozenjeni masturbiraju. Sta je po srijedi? Kako nastaviti dalje jednu normalnu vezu ako postoji 80% sanse da budemo u tom kosu i protracimo decenije zivota. Moji dragi momci, da li je dovoljno reci jedno drugom ''mi smo drugaciji od ostalih parova'' ili stvarno treba konstantno raditi na vezi da bi se izbjegla gorepomenuta kob?
Ako masturbiraju vjerovatno zamisljaju neku zenu, djevojku, koja obicno nije njihova zena, sto znaci da im zene vise nijesi "privlacne" dovoljno i da jesti isto svaki dan dosadi, stoga mora se osvjezavati seksualni zivot sa suprugom na razne nacine. Forumasi su sigurno mastovati. Ili nek im zena izmasturbira
Tu es mon héro!
Više bih volio da mi plakne noge.
Ne znam. Sad si me naveo da razmišljam i u kojem god da pravcu odem, isti je zaključak - nešto tu ne valja. Jedino ako je muž radi posla daleko od kuće, pa ga omlati na brzinu kad izgori.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
U startu sam protiv braka, tako da sam u tih 20%. Dosta sam mastrubira dok sam sam bio, najbolje bi bilo dok zena lezi pored mene a ja se ovamo sa njim koprcam.
Zbilja, ti i ja se odavno ne vidjesmo. Nesto mi to govori suprotno. :blah:
Ozb sad. Sta turate na lice poslije brijanja? Ili kako se umivate? Svaki put poslije brijanja mi izadje crvenilo/pfce ispod brade. Ona ledna voda sto je predlagao Sparco ne radi cesto.
Last edited by RotfLmaOmGg; 02-12-13 at 23:10.
I am so post-rock I shit sad birds.
Ja striktno hladnom vodom i ne izlazi mi ništa, mada se brijem skroz jednom u 2-3 mjeseca. Samo skraćujem.
I znam da danas je danas
Pozeljno je smeksati bradu I kozu lica prije brijanja. Dakle, tretman nekim pjenastim preparatom za ciscenje lica I nakon toga (ako imas jacu bradu) nanijeti gel za brijanje (djelotvorniji je od standardne pjene). Ispiranje brijaca nakon svakog poteza.. je obavezno. Lice umivati mlakom vodom, jer hladna zatvara pore, a pretopla isusuje, ostecuje... stari kozu. Finalni udarac - aftershave, a malo kasnije I hidratantna krema.
Mrzim brijanje, ko ga izmisli..
Posted via Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Milić Kitić na torbici? Novi modni krik! (Gledaj modno osvještenog mladića u nandžarastom..)
![]()
Ća je život vengo fantažija!
Sa sve fotoaparatom i bambusom. Nijesam znao da se to još pije.
I znam da danas je danas
Sigurno se bolje povodi nego ti...
Tu es mon héro!
ali bez fotoaparata se ne izlazi, dobar provod semora pokazati na fejsu
Tu es mon héro!
Modni izraz cg. lidera - hop ili trop?
![]()
Pogledaj dacica naspram njega ka patuljak. Uhhhh srce mi je puno kad ga vidim kako dominira, pravi predstavnik crne gore. Prst gore za odjevnu kombinaciju
vise mi se cini da je "moda" iz sigurnosti- kevlar ili micro dyneema... ko zna...
Hvala Lepo
Oko vrata posebno, gadno je metak dobit u grkljan.
I am so post-rock I shit sad birds.
Uf..!
+
Apel upravi pdf-a da hitno zalijepi neki ironični smajli na post #96 . Nespretnim komentarom sam doveo obožavaoce u zabludu u vezi s godinama. Ovom prilikom se još jednom izvinjavam svima za pretrpljeni duševni bol.
Vielen Dank!
Isto kao gestapo svojevremeno...
Kakav je to gej hvat...?![]()
#fakenews
Sumnjiv mi je odavno.. A nije jedini![]()
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks