Svaki dan, to ti je profesionalnost kineska...
ŠTO JE OVO MILI BRATE
China Post Parcel No.RB662647768CN Tracking Resultsitem
RB662647768CN2013 Received by China PostShanghai CS20131117 1807
RB662647768CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS 20131118 0046
RB662647768CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS 20131120 2117
RB662647768CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS 20131202 0944
RB662647768CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS 20131205 0922
RB662647768CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS 20131218 0201
RB662647768CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS 20131223 0056
i ovo
RB663180225CN2013Received by China PostShanghaiCS20131123 1620
RB663180225CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS20131124 0149
RB663180225CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS20131210 2134
RB663180225CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS20131221 0926
RB663180225CN2013In Customs-Control warehouseShanghaiCS20131225 0029
kAo da je zaglavilo i nikud dalje, ima li neko iskustva
DAMN DIAL UP !!
Koliko neisporučene pošiljke najduže stoje na našoj pošti?
Maloprije uzeh paket, koji je kod njih zaveden 19.decembra a tek danas vidjeh listicu u sandučetu.
Očekujem u ove dan još 2 paketa ali za praznike 5 dana neću biti doma.
Last edited by Blade Runner; 27-12-13 at 12:07.
Šta znači kad je pošiljka stigla u "izmjeničnu poštu" i kad je u toku "slanje na domaću lokaciju"?
Postoji li mogućnost da ja odem do neke pošte i da ne čekam da mi stigne na adresu?
Prelazi iz obične pošte u Express odjeljenje. Oni vrše dostavu, ili ako nikoga ne nađu na kućnoj adresi - na njihovom pultu (zgrada Pošte na želj.stanici u PG) dolaziš po paket.
Hvala. S obzirom da sam adresirao na firmu, ne vjerujem da će ikoga naći tamo popodne![]()
I meni pise da je stvar u Pekingu mjesec dana, je li moguce da toliko drze
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Misliš na ono PEK? To bi trebalo da znači da je napuštilo Peking i ide ovamo ali izgleda da nema sreće, i mene se takve stvari ne pojavljuju ovamo.
Maloprije sam po prvi put usao na AliExpress... Sto je ono brate mili... Samo botovi spamerski daju 'feedback' a poslije se ljudi nesto zale...
Ne bi narucio odatle trika nema..
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Opet danas problem pri uplati sa NLB kartice na entropay karticu. Sredstva povučena a Entropay nije ništa dobio.
Što je ovo pobogu, nije mmi jasno đe nastaje problem, ili ću mijenjat NLB banku ili da pozdravim ove iz Entropay-a.
Evo poruke help centra Entropay-a prvi put kad mi se desio problem (tada su mi ovi iz banke vratili pare na karticu ali sam morao da intervenišem kod direktora)
We apologise for the inconvenience. The transaction failed, probably due to interruption in networks communications. Our system is totally automated. Once we have authorised the funds, and your bank has confirmed that the funds are available, we would then begin the process of collecting the funds. However if there is a break in Internet communications at any point in the process, the deposit will fail and we will not continue with the process. The automated system cannot pick up a broken transaction process and continue with it, and we cannot process any transactions manually. Therefore the funds will remain authorised at your bank until they release them, depending on their own rules on authorisations. This is a standard procedure and once the pre-authorisation has expired (normally within 6 business days, but can be as much as 30 days) the funds will become available on your personal credit/debit card again. Please note that some banks will hold the funds for up to 30 days as under Visa regulations, the merchant (in this case, EntroPay ) has up to 30 days to claim the funds. If the funds are not returned to your account in 30 days from the date of transaction, please send us an up to date copy of your Bank Statement, showing the charges to EntroPay. We are very sorry however we are unable to contact the bank for you. I am very sorry for this inconvenience. Should you require any assistance do not hesitate to contact us. Sincerely Daniela Customer Support
Last edited by autodijagnostika; 27-12-13 at 16:07.
@blade
Iz licnog iskustva ti kazem da svaki paket koji sam cekao u periodu od katolickog badnjeg dana pa do pravoslave nove je kasnio sigurno.
Jer kroz svijet se slavi prvi pa je malo usporeno a kod nas se slavi drugi tako da je kod nas usporeno.
I eto ovako ja racunam zadnje 3 godine i nisam pogrijesio :-)
Nemoj se na ovo oslanjat, ipak ti provjeri.
Ali eto i ovo da znas :-)
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Ima još ljudi po stranim forumima koji se žale na isti problem što ukazuje da je do Entropay-ja neki problem ipak.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
@sparky
Sredinom novembra, paket je iz Shipitovog skladišta u SAD do mene putovao tačno 14 dana.
Evo, i sad pred praznike - krenuo iz Shipita 04.dec, kod nas stigao 19. E sad, što je ona listica iz pošte putovala do Momišića 8 dana, to je druga priča
Poći ću ujutru do želj.stanice, da ih priupitam koliko max dana paketi mogu biti kod njih na čekanju.
Koliko se ceka da legne novac sa entropay-a na NLB karticu? Ja im poslah mejl da mi prebace novac i uradili su to, skinut novac a nidje para na karticu![]()
odgovor sa support@entropay
The transactions have failed for some reason (possibly due to interruption in networks communications) and will therefore not be charged to your card by EntroPay.
Your Bank will be holding the funds as a pre-authorisation, the release of funds depends on your Bank – normally it takes between 72 hours and 6 business days although some banks will hold the funds for up to 30 days, then the funds will be returned to your personal credit/debit card.
Should you require further assistance please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
George
Customer Support
Dobro ali mene zanima ko je odgovoran što nastaje problem u komunikaciji zbog kojeg ja gubim toliko dana i kasnim u plaćanju.
Zna li iko kolko se placa carina neki vele preko 50e neki 150e?
150 kod nas, 50 je u Srbiju. Mada izgleda da ce posle nove i kod nas na preko 50 da se placa.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Neće, to je zamlaćivanje bilo. Pričah sa jednim od šefova im kaže da ta ideja postoji već godinu i kusur dana al još nema ništa konkretno jer nemaju način da je implementiraju itd itd. Biće neđe vjerovatno al ne toliko brzo.
Moze li shipping kod nas sa sajta ?
http://www.balabalabags.co/
Ne vidim u opcijama, samo Srbija ima
onda nema za CG
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks