onaj bi izgubio 11 ovaca u ograđeno.. e kuku nama dovijeka..
Da bog da izgoreo i stadion i reprezentacija.
Bijo si poziw koi se neodbija
onaj bi izgubio 11 ovaca u ograđeno.. e kuku nama dovijeka..
katastrofa.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
brni produžen ugovor, drinčić našao klub -
![]()
Last edited by kimi pg; 24-12-13 at 19:53.
Branko 'treća sreća' Brnović (nowi pr0fil).
Dejo Savićević likes this.
Dick Laurent is dead!
Tandem Brnović Vlajisavljević svak bi pozelio, ali nekoj tudjoj reprezentaciji
Tuga...
Sent from iKant@
Neverica...
Pogrešnom se čovjeku skandiralo da ode.Ovaj pion od Brne je nebitan kad je genije taj koji vuče sve konce okružen ovim poltronima od trenera i novinara đe niko ne smije prozboriti protiv njega.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
:mrgreen:
Potpuno ocekivana odluka Fudbalskog saveza. Da su htjeli da mijenjaju Brnovica, ucinili bi to odmah posle utakmice sa Moldavijom. Umjesto toga, samo su sacekali da se prasina slegne dva mjeseca, i produzili mu ugovor.
I'm the boss, and you're NOTHING! You get that?
ni mene nece vise gledat na stadion....kranjcar je smijenjen poslije jednog poraza a ovaj je usrao baraz s cesima i ove kvalifikacije ....primio po 4-5 komada kad se odlucivala grupa..... kako on nema obraza da sam ode?pa onda neka kukaju po novinama kako nema navijaca....znaju navijace kritikovat a ovaj totalni raspad i deja ne smiju...
Što je ovo svi su očekivali da će Brni produžit ugovor? Ja iskreno nisam. Mislio sam samo da mu prođe ugovor, i da ima vremena novog trenera da dovede.
Oće li se bojkotovat' ovo? Što da se radi?
Oh wait. "Jesi li ti normalan, đe živiš ti? Ođe narod neće ni za koru ljeba da bojkotuje i na ulice da izađe"
Na prvi sledeci mec se makar nadam od niksicana da ce okacit statistiku i sliku ovog murinja i naglasit pobjede protiv san marina
Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2
Last edited by kaemSe; 25-12-13 at 15:16.
Kranjcar je smijenjen jer nije isao uz dlaku vlasniku saveza...samo me zanima nakon fijaska u sledecem ciklusu koji li ce biti razlog za novo produzenje ugovora???Ali to kod nas nije problem, novinari ne rade svoj posao, ne pritiskaju svakodnevno savez ne pisu o kiksevima i greskama (jer onda gazda ne dozvoljava da putuju sa repkom, salju se batinasi), navijaci cute, kolege treneri nece da se zamjere...Kako bi u normalnoj zemlji (Eng, Spa, Ita) bilo svakodnevnog bombardovanja i ukazivanja na greske saveza i selektora, pozivanje na odgovornost i sl.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
kakvi kolege treneri i sl. mislis na one koji su izabrali Vucinica za fudbalera godine. igraca koji nije odigrao 10 utakmica ili kao drugog Jovetica koji od 12 mjeseci 8 bio povrijedjen. pa sta onda ocekivati od takvih ljudi da ce sto reci protiv Brnovica, a novinari kojima je najveca kritika selektoru bila objavljivanje statistike njegovih zvanicnih rezultata.
nece nista promjeniti ali ne bi bilo lose da se malo izvizdi covjek na prvoj utakmici koja bude i jedan i drugi da se pokaze nase misljenje o tom izboru
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Greote u sta se ova nacija pretvori.. Bukvalno u svaki segment drustva poltroni i kumovske veze.. A da kritikovati je nesto nepoznato u ovoj zemlji..Greote..
Valjda vam je to u genima, ko ce ga znat.
Sent from iKant@
E moj pobro u kojo si se ti ***** pretvorio.
Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2
Brnović: Zajedno u Francusku
"Veliko mi je zadovoljstvo i čast što su mi čelnici Saveza ukazali povjerenje da još dvije godine predvodim reprezentaciju. Nadam se da ćemo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj uspjeti da ostvarimo ono što nam je nedostajalo u dva prethodna ciklusa, da se plasiramo na veliko takmičenje", bila je prva Brnovićeva impresija.
"Mislim da imamo dobru ekipu, jer kostur tima ostaje. Pokušaćemo da priključimo reprezentaciji što više novih fudbalera, ali ne samo formalno priključimo, već da formiramo bazu od 25 igrača gdje će u svakom momentu neko moći da priskoči u pomoć. To nam je nedostajalo u finišu prošlih kvalifikacija, kada su nas desetkovale povrede", utisak je Brnovića.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks