mene jedino brine da se slučajno ne izgubi, hvala
A teško da će,mislim da ne šalju uopšte u ovih par dana + kad krene između božića i ng opet će zaglavit itd. Bolje sačekaj ako ti nije problem ali opet možeš i sad naručit pa kad stigne. Neće stič kasnije sigurno, jedino možda prije.
mene jedino brine da se slučajno ne izgubi, hvala
Je li imao ko iskustva sa HongKong postom? Isto preko aliexpresa.. Pise samo kad je roba napustila zemlju, nista vise...
Za koliko stize otprilike?
Probaj na track-chinapost.com/startairmail.php mislim da ćeš moći da pratiš pošiljku do krajnje destinacije
Послато са GT-P7500 користећи Тапаталк 4
meni preko hong kong poste najbrze stizalo. sve za 14 dana svaki put. kad napusti hk, za 6 dana mi postar donese. sweden post je katastrofa. treba 45 dana min. grozno..
a najbolji sajt za pracenje ti je 17track.net jer na njemu prati i sajt poste preko koje je poslato kao i poste na koju dolazi (nase poste)
Pise samo' order number .... left Hong Kong on 8.december... ' Na nasu postu ne nalazi jos uvjek... zato pitam ima li neki sajt detaljnije da se proprati posiljka
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Nema sajta sa detaljnijim informacijama kada je hongkonška pošta u pitanju...
Otprilike svaki drugi-treći dan provjeri taj tracking broj na sajtu naše pošte.
Što se tiče pošiljki iz Kine uglavnom stižu prvo u Srbiju tako da možeš proveriti i tamo
http://www.posta.rs/struktura/lat/ap...i/posiljke.asp
Jesu li poceli da naplacuju carinski pregled po 4e za sve posiljke bez obzira na tezinu,gabarit ili vrijednost? Meni je naplaceno po 4e za dvije zadnje posiljke (sat i parfem).Do sada sam placao za ovakve posiljke po 1e pa me interesuje da li je nesto promjenjeno.
Ma ja pričam da se ne naplaćuje po gabaritu nego po zemlji porijekla i slobodnoj procjeni vrijednosti, ne znam što ste zapeli težina pa težina.
Ma ja vec par godina kupujem preko ebay uglavnom iz USA ili EU i do sada sam placao 1e dostavljacu a sada za iste stvari mi traze 4e.
Zato pitam jeli se sto promjenilo.
evo i meni neke naocare naplatise 4€, a platio ih 10. nidje veze. do sad preko 1€ nikad. nego me ova sweden post izludjuje. evo 15 dana jos nema nikakvih informacija preko tracking numbera.
Ima li ta Sweden Post ikakve veze sa Švedskom? Izgleda k'o da nema![]()
ko ce li ga znati. dadose mi ovaj sajt za pracenje http://directlinktrackedplus.com/mul...ck-client2.php
prosli put tek posle 25 dana prve informacije se pojavile. najgori su
A kad je kinezi uzmu pod svoje ne slobodno
Meni su stvari iz USA u 90% slučajeva po 4e uvijek naplaćivali, iz EU ako je veći paket jedino i ako nije garderoba.
mozda imaju svoje predstavnistvo tamo. prosli put mi je islo iz singapura za svedsku, iz svedske za beograd, pa za podgoricu.
kakva je ovaChina Post Air Mail koliko su sigurni i za koliko dostavljaju robu
moja iskustva su podijeljena. sto se sigurnosti tice, meni je sve stiglo sto je poslato preko nje. sto se brzine tice, to varira. nekad mi stigne za 15-20 dana, a nekad i do mjesec i kusur. bas sad zadnja stvar, trebalo je 42 dana. mozda je zbog praznika pa imaju vise posla.
Ima, kako nema
http://app3.hongkongpost.hk/CGI/mt/enquiry.jsp
tu se prati dok ne krene iz hk, i onda samo mozes da cekas dok ti ne stigne u pg. mada ja ne brinem kad su oni u pitanju. ubjedljivo najbrzi. najbolji sajt za pracenje je 17track.net ne moras ni na sajtu nase poste da gledas. on prati i to.
Last edited by didije; 25-12-13 at 13:25.
Je li podizao novac ko sa Entropay viza kartice na nlb vizu??
Fiksna provizija 4e. Do 7 dana. Ali koliko me sjecanje sluzi moras se obratit u onaj help centar
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks