Da nema koga da radi u Ministarstvo prosvjete, treba mi jedna informacija?
Nikako da mi se neko javi na telefon, a na email ne daj boze da ce odgovoriti ..![]()
![]()
sve je nase do stare varoshi :oops:
Da nema koga da radi u Ministarstvo prosvjete, treba mi jedna informacija?
Nikako da mi se neko javi na telefon, a na email ne daj boze da ce odgovoriti ..![]()
![]()
Da ne zna neko gdje imaju da se prodaju plisani medvedi,malo veci ,i koliko se krecu cijene?
Imas u panonku na Zabjelo.
Da li ima neko od pravnika da mi moze pomoci?
Prijavio sam zenu (drzavljanku Srbije) u Cg i trebalo je ovih dana da dobije licnu kartu za stranca koja bi vazila godinu dana. Imali smo 20ak stvari da pripremimo da bi to dobili, i nekako smo sve to pripremili i ispostovali tolike nebulozne procedure da bi mi danas javili da imamo problem i da nece da izdaju sad to. Naime kad smo se prijavili za tu licnu i sve to predali rekli su joj da dodje za 20ak dana da to uzme. Mi smo u medjuvremenu bili u Istanbul i sada prave problem sto se izlazilo iz zemlje i kao nam nista ne vazi to sto smo dostavili nego mora sve iz pocetka WTF! Dobro je kad im nisam bombu bacio u njihov lokal da ih sve pospremim danas ja.
Interesuje me da li stvarno postoji taj zakon da se ne smije izlaziti iz zemlje - posto nam to tad nisu rekli. Ili nas ....... u zdrav mozak jer im moze bit.
Edit:
nasao sam ovaj clanak i napisao mail koji su ostavili kao kontakt na dnu:
Postovani,
Citao sam vas clanak: http://www.dijasporacg.me/index.php/...avak-stranaca-Jer imam problem sa prijavljivanjem svoje supruge koja je drzavljanin Srbije. Naime mi smo se regularno prijavili za privremeni boravak po osnovu spajanja porodice, dostavili smo svu potrebnu dokumentaciju i trebala je ove nedelje da dobije licnu kartu za strance. Danas smo dobili informaciju da ne moze dobiti tu licnu kartu vec da opet moramo skoro sav proces iz pocetka da radimo.
Problem je nastao jer smo mi nakon dostavljanja te dokumentacije (sve je bilo zavrseno i dobili smo odgovor da nakon 20 dana dodje po taj dokument) izasli iz Crne Gore. Otisli smo na bracno u Istanbul nedelju dana i sada prave problem jer smo izlazili iz zemlje u tom periodu. Ja nigdje ne vidim da je to zakonom zabranjeno i smatram da nema potrebe da se izlazem dodatnom trosku od 50ak eura - sto nije nimalo malo za danasnje vrijeme. Dakle sada bih opet morao da izlazim iz zemlje i napravim ulaz, da se opet prijavljujemo inspektoru za strance i da opet uplacujemo zdrastveno osiguranje.
Moje pitanje je da li je ovo stvarno neophodno - nakon svega sto smo regularno odradili i nismo dobili nikakvo upozorenje da ne smijemo izlaziti iz zemlje dok se to ne zavrsi.
Molim za vas odgovor sto prije da li mi mozete izaci u susret da se ovo zavrsi bez naknadnih dodatno trazenih (mogu slobodno reci besmislenih) procedura.
--
Srdačno,A.A. (ime i prezime sam sakrio zbog foruma
Sta mislite oce li bit sta od ovoga? Nije mi toliko za ovih 50e prezivjecu to nego mi je zbog toga sto neosnovano maltretiraju narod i uvijek traze neke dodatne razloge da ti ne zavrse posao. Bas se pitam da li je gosn Shinavatra prolazio ove procedure kada je dobio drzavljanstvo?
Last edited by Archi; 17-12-13 at 18:09.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ima li jos ovih tab7 u telekom sto daju na rate,zna li neko:what:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Gdje da nadjem onaj upaljac sto ima ravan plamen i kad se okrene sa strane da se ne okrece plamen. Bas sam glupo napisao al nadam se da ce me neko razumeti.
Upaljac izgleda ovako samo sto je malo siri i malo je manji i nema nikakav natpis na njemu
A plamen je kao pod rednim brojem 3 ili 4
Fora s upaljacem je da se gasi samo kad se pusti ovo dugme a vjetar ili dah ne mogu da ga ugase.
Je l ima negdje u CG da se nabavi mrzovoljni mačak? Imam neodoljivu potrebu da ga poklonim jednoj osobi istih osobina.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Tesko da je kao ovaj sa slike ovaj je bas nesto nikakav![]()
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Od kad do kad je jeftina struja na ova nova brojila? Ako je ima....
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
od 23h i nedeljom čitav dan
Last edited by goozica; 23-12-13 at 13:45. Reason: pardon
nothing comes from violence and nothing ever could
ima li dje u pg da se kupe drvene transportne kutije ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
imate ovija upaljaca po amsterdamu pa skoknite..
Ko je Mila Kovač?
Radi li CKB banka subotom ? Trebalo bi da ima para na devizni računPotreban mali doping vitaminom
![]()
Love, peace and respect.
Je li ko isao vozom do stanice Ostrog ?
Ako jeste mozete li mi reci kolko ima kilometara od stanice do Manastira, i ima li put za pjesake ili tako nesto posto planiram da odem![]()
subotom do 4h
Treba mi za BP, trazio sam na sajt ali ne pise ili ne trazim dobro. Zahvaljujem.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Dje cu kupit koju petardu ljudi, da se ove makanje po kuci zanimaju???
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
andjeli s tobom...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks