Treba li punomoc za upravljanje autom na tudje ime, za Srbiju?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Zna li neko sta od papira treba za vadjenje medjunarodne vozacke ikoliko se ceka na nju???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Hvala... zna li neko koliko se ceka na dobijanje dozvole???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Odma
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Renault
Nešto me ler gas zajebava na VW Polo 1.6 Benzin 1996. Kad je hladan onda ne može da stoji normalno ler gas, a dok se malo ugrije poslije 5-10 minuta vremena onda se stabilizuje iako ide jedno 100-200 obrtaja gore dolje ( ali se ne gasi )
Čekam platu pa da ga vodim kod majstora, a ako je neko imao iskustva s ovim - koliko ovo može da košta ?
P.S. On mi troši prilično malo, u gradu ne preko 7 litara, na otvorenom ispod 5. Stvarno je odličan potrošač. Čuo sam od drugih da je za to auto u pitanju neki "motor" koji kontroliše taj ler gas i da je skup...
Je li imao neko iskustva s ovim ?
Jel nigdje ne treba medjunarodna, jel to sigurno ?
Who let the dogs out
u albaniju treba
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
aaa pa jes, oni nemaju s cime da iscitaju biometrijsku.
Who let the dogs out
Moze neki kontakt i gdje se nalazi majstor ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Masline. Nemam broj. Cao.
TAKUMI
ima li dje kod nas NTK(NGK) lambda sonda da se kupi (mislim na one univerzalne lambde ) ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
broj Mija iz DG sto tapacira?
Kod Makavelija.
TAKUMI
Ako mu povedes samo dizne bice ti jeftinije.
TAKUMI
Da li je mastan motor prepreka pri tehnickom pregledu?
Imam problem sa Mercedesom w203 '05 - prijavljuje mi gresku na ESP-u,u sred voznje se sistem ugasi,dugme koje slusi za on/off u tim momentima ne reaguje.
Neko amaterskom dijagnostikom prikazana je "greska na senzoru upravljaca" -slobodno prevedeno. Zna li neko nesto o tome,ne stizem da odem kod majstora vec 10 dana.
Steering angle senzor.
TAKUMI
imam ovaj mp3, ali kad ubačim flešku, prikazuje ERROR 13?
pokušavao sam i sa drugim fleškama ali isto..
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks