A7 , grdilo pozadi, pih , neko je upao u depresiju I dizajnirao ga
Stiskali smo je vjeruj mi kolko se mogla stiskat a ova je jos imala mtm izduv, zvuk joj je bio kao na motor da se vozis
Sent from my iPad using Tapatalk
A7 , grdilo pozadi, pih , neko je upao u depresiju I dizajnirao ga
aha
nego, 25 litara trosi urs 2.2t cini mi se.. a ovo je 5.2 v10, duplo cilindara i vise nego dupla kubikaza i ispade da trose isto ?![]()
2.2t je ekonomicni nego v8,a ja ne gledam potrosnju niti me interesuje,evo i trazim jednog a8 4.2 v8 da kupim
pa e, kad su S pravljeni nije se gledalo na potrosnju, mada sa novom s8 su uradili posao.
a sto? nije toliko los..
![]()
TAKUMI
Uff zivotinja,a kako izgleda obicno spolja,kako bi se covjek prevario![]()
to to... sleeper![]()
ovo je od s8 sto sam izbacio iznad?![]()
s4![]()
p.s. ono nije s8 sto si izbacio,nego audi 80 cc
a nismo se razumjeli onda bilisamo bi ja radije ovoga cc-a uzeo
![]()
Tako je.
TAKUMI
Znao ovaj brat da ovi. Neka neki podgoricanin u istim uslovima sa istim autom ovako vozi?
Kod nas to niko ne moze to je sigurno,a malo ih moze vozit ovako inace,jer covjek ide basss brzo za ovako nesto
U Pg kad padne 1cm snijega vise udesa ima nego u Rusiji. A ne kazem da nema vozaca. Ima. Ali malo.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Vrlo malo,ma kakav snijeg,kod nas kisa kad pane karambol se napravi
Audi je napravio jednu liniju modela koji mijenja prema velicini, znaci izbace A3, razvlace ga po sirini i duzini, tako nestaju veci modeli, od razvucenog a3 se napravi a4,5,6,7,8. Hoces sportski model, razvuce se A3 do odredjene velicine, cetri izduva, hromirani retrovizori, drugaciji branici i voajla eto ga novi S.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks