Mogu li sa bet365 da isplatim novac na moju CG karticu, a ne na Entropay sa koje sam uplatio novac?
Da li treba da napravim depozit sa CG karticom, pa da onda pare povucem?
Mogu li sa bet365 da isplatim novac na moju CG karticu, a ne na Entropay sa koje sam uplatio novac?
Da li treba da napravim depozit sa CG karticom, pa da onda pare povucem?
signachur
Sto mi radi Salkeeeeeeeeeeee.. Treba mi 3+, beton 0-0
RAZNOSI ME!!
Gasi ovu kladionicu danas, kakvi kriminalni rezultati.. ne dobije li mi ovaj salke ovo makar bat mater nekome
Imamo li mi kladionicari kakav sindikat da nas zastiti? Sta je ovo, kakav je ovo kriminal vise! Nema smisla stvarno. Zalimo se u Strazburu.
Meni su danas rezultati ok. Priznajem izbjegnuh njemce jer zakasnih... (mozda bih pao na taj Verder GG3+) ostalo za sada dolazi dobro
Lako je tebi kad te presvetli Pato blagosilja.![]()
Cus, ne no cu da nasjedam na razne prevare tipa tapatalk, android i cuda....
Dje mi ga brat, jel se oglasio danas? kako je pametno iskulirao njemce![]()
Ja bolju subotu nisam imao odavno.
A sto se napravi,dje je Patolino da im rece dvije
Sto mi se izdesava, naskrabaj na brzinu ovo uzivo, i u zadnji sekunt barselona izjednacava, u medjuvremenu sve ostalo je doslo, osim Nurnberg i da mi je malo srece samo da i on izgubi , ima jos 13 min, da ne kukam nocas.
EDIT: NE POKAZAH VAM KVOTU
Last edited by dinonodi; 21-12-13 at 19:10.
Tik,tak,tik...
E majku im mrtvu *****!! 0-0 beton
pih
Znao sam da će ovo proći Zaradoni čim vidjeh, ali kasno. Bravo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kotorska maca i hercegnovski orangutan,valjda ti je to nick,kako li vec,mogli bi da iskulirate,jer sve da spojite te vashe dvije "mudre" glave Patolino je za vas suvi GENIJE!
Razumijem nedostatak sexa,novca,frustracije...ali ovo je preshlo u bolesnu ljubomoru,samo se vas dvojica i nekakvi amfi (nick mu je divota ) pobuniste protiv vodje,bash ste ono uskraceni za sive celije koje proizvode hormon sreceshteta !
P.S. Za uvrede bi zaista trebao da reaguje admin,ali ja ne volim shpijat,prepushtam tu ulogu vamapa sami svoje "umotvorine" report-irajte.
...
Atletico pp2+
Bayern pp2+
Još jedan Bayerna i preloša subota. :*
Amfic,daj neshto pametnije,sa stilom,nemoj da si prost tako ...![]()
...
vrijeme bilo da i ja nesto ubodem :-)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
I ja nesto sitno
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bolje je svoje jaje no tuđa kokoš.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks