Rodjeni narator,rodjen za vodju,ajmo PATOLINO !!!
Svi ce dobiti parce ove velike torte braco ! Svi cemo se napuniti,ako Bog da !
Lambda
Rodjeni narator,rodjen za vodju,ajmo PATOLINO !!!
...
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue:
kuva se kuva,PATO ludace uz tebe smo !
Vlasnika thread-a molim da postavi poll - Pata za predsjednika udruzenja igracha chitave Crne Gore i regiona uskoro,ZA,protiv,uzdrzanih nema !
...
Kao projektovani dar veceri da se opali Minesota H2 na granicu 4.5 ! Vrijedi ! Kvota standardna 1.85
Lambda
stvarno ljudi dosadiste vise s patom,ostavite momka na miru.na zadnje 3,4 stranice nema 10 postavljenih tiketa,predloga...
vidim (po)padali ste nocas na monako,dobro ga ne igrah.igrao sam ga jednom ove godine kuci i gledao utakmicu,rekoh nikad vise...
sad gledam nesto bzvz za liverpul vs kardif.kardif je proslo kolo izgubio u gostima od kristal palasa,ali u 2013toj godini nije vezao 2 ili vise poraza u gostima tako da ce bit zanimljivo vidjet sjutra oce li se ta "tradicija" prekinutovo im je valjda i zadnji mec u gostima ove godine.eto,cisto da se razmisli prije nego se odigra liverpul sjutra
![]()
I takodje da se proba sa malo manjim ulogom Indianana na manje od 198.5 poena ukupno ili H1 na 4.5 granicu sa vecim sansama da dodje .
Last edited by Alexandre_PATO#7; 21-12-13 at 00:02.
Lambda
@Ado pg
ovo je psiholoshka igra,a VODJA se pokazao kao najjachi u tom segmentu,prema tome,ili si s nama ili ode u zaborav !
...
pratim i ja pata brata,vazda sam vjerovao u njega i kad niko nije![]()
Tako brate nash,sve vishe sljedbenika,revolucija se zahuktava,vodja je doshao tiho i ushao u legendu !!!
...
Krčka se
Lambda
Duhhovni vodjo Patinjo,samo nemoj da te emocije i slava ponesu ostani onakav kakav jesi,dostojanstven....nemoj se istrcavati veceras sa parovima ako ih nisi dobro prostudirao onako kako ti znas da ih dobro prodzaras.....mi smo tvoji,ti si nas,volimoo te,laka noc !!!
Hvala na rijecima podrske ! Ovo je veceras lagani tiket,tacnije zagrijavanje za ludilo koje slijedi ! Ne trcim pred rudu nikad,ne brinispavaj s andjelima brate,laka ti vecer
Lambda
There are currently 134 users browsing this thread. (4 members and 130 guests)
Revolucija iz udzbenika,dzaba ovoliko shpijuna,niko nas ne moze zaustavit !!!
...
Nego ! ! ! Neki misle da je ovo sve magla,da mi ovdje nudimo maglu,ali se GRDNO varaju ! Krenulo je !
Lambda
Komandante ,idi odmaraj,cheka te naporan rad ujutro,ne brini o nama sad,nalazi PROHODNE puteve za frapantni udarac za vikend,koji ce ih u velikoj mjeri bachiti na koljena...NIKAD se ne digli !
...
Taman sam htio da idem na pocinak... Pozdravljam vas sve puno ,zelim ugodan san i lijepu noc,pogotovo mojim ovozemaljskim andjelima rokiju i al no-u
Lambda
pocivaj u miru....javice ti se nesto u san,znam,da nas obraduje ujutro ka malu djecu,laka noc !
Samo nam budi odmoran,bistroga i oshtroga uma da ih mudro udarimo sa svake strane,ovo je tek pochelo i potrajace dok ne padnu skroz moleci nas za oprost !
...
Kakve odje bolestine vladaju...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Poslo je sve po...
Nego nema ni moderatora..
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Napoli 2
az.alkmar 3+
astra 3+
viljareal 3+
Kvota je 12,pa ako se nekom cini da je dobar nek uplati.Moj savjet da se ne zalijecete uvjek ima iznenadjenja...
Jeste baš sigurni u vezi Napolija? Vidim svako živi ga igra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks