Postoji li mogucnost da sam onemogucim gledanje odredjenog kanala u odredjeno vrijeme?
Rastrgose me kuci od serija.
Prijavi, pa ce ti donijeti novi
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Postoji li mogucnost da sam onemogucim gledanje odredjenog kanala u odredjeno vrijeme?
Rastrgose me kuci od serija.
Who let the dogs out
Uzmes drugi STB![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Podje li ti Sale vani dje ili si jos u Telekom?![]()
Who let the dogs out
Đe si pošao? Jes da je offtopic, ali ozbiljno pitam..![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Imam nekakvu zajebanciju sa extra tv. Zakazem snimanje, i sve fino se vidi na ttv, ono, snimanje zakazano, ja sad da pogledam, kad ono matrak, nista nije snimljeno. Sad fokusavam da snimim djeci neki film, pritisnem dugme, pise snima se, ali ustvari se ne snima nista, ne gori crvena lampica na resiveru. Ima li neko ideju sto moze biti. Do juce je radilo kako treba.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Restartovah resiver, ukljucih snimanje kad mi pokaza poruku "DVR je deaktiviran" ??? I poce da snima, upali se ona crvena lampica. Zvek!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
TV Boka je postavljena na kanalu 206, ali je još nedostupna za gledanje. Kada se može očekivati da bude pušteno normalno emitovanje?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Meni je ekran na tom kanalu i dalje crn i piše da nije dostupan za gledanje. U medjuvremenu je restartovan i STB, ali je i dalje nedostupan.
Meni radi, i mnogo je bolja slika nego preko Totala.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Restartuj ponovo
Ponovo sam restartovao, ali i dalje piše da je sadržaj nedostupan.
Već nekoliko dana uveče kad ugasim STB ujutro mu gori crvena lampica i nema sata na njemu.
To se i prije dešavalo ali je prolazilo nakon par dana.
Restartovao sam router i STB ali to nije pomoglo.
Vidim da ima još ljudi sa tom mukom, ne vjerujem da je crkao receiver. Baš zbog toga što je to prolazilo ranije.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Trebalo bi da je problem danas rijesen. Restartujte STB![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
bzvz.
i meni nema signala.za tv boku.
ups izvinjavam se restartovah i pojavio se.:courage:
Novi Tv, novi kanal u ponudi![]()
Who let the dogs out
Sun i Corona vode mrtvu trku u muzičkim spotovima i fensi džinglovima. Da li će Boka i Novi krenuti u tom pravcu, pitam se?
Ovo i dalje nije riješeno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks