ja sam ljetos prodao auto, čovjek ga vozi na moje ime jos uvijek, a za nedelju dana ističe registracija, ja trenutno imam jednu svježu neplaćenu kaznu. Oće li on moć registrovat auto?
Kad bude trebalo nešto u MUP-u od dokumenata da se izvadi, neka potvrda, pasoš u sl. onda ćeš morati da platiš saobraćajne kazne, inače ne možeš ništa od navedenog da završiš. Kazne se vežu za matični broj i stoje tu dok ti nešto ne zatreba. Kazne ne zastarijevaju i niko te neće cimati da platiš, doći ćemo mi njima, kad tad![]()
Last edited by vidovicb; 20-12-13 at 19:24.
ja sam ljetos prodao auto, čovjek ga vozi na moje ime jos uvijek, a za nedelju dana ističe registracija, ja trenutno imam jednu svježu neplaćenu kaznu. Oće li on moć registrovat auto?
Ne znam đe ovo da smjestim al imam dojavu da od Januara 2014 će bit velikih problema sa registracijom vozila. Izglasan je neki novi zakon i svaka kuća za registraciju biće pokrivena kamerama i slike i snimci će direktno bit povezani sa MUP-om i za najmanju sitnicu nećete moć proć tehnički pregled.
Mjeriće se sve moguće, količina CO2, buka motora, kontorlisaće se gume itd da ne nabrajam. Uglavnom čuh da će najveći problem bit vlasnicima Renault vozila zbog ručne (laki su nazad i ne može nešto da ukoči kako treba na valjke) čak i novo auto iz salona ne može proć tehnički jer ne zadovoljava taj propis što je izglasan.
Bronx aj vidji ima li me kod cekerende
Sto pricas to za rucnu, sto si pio?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Renault
meni je milo da je izglasan, a da ga samo ti znaš.
nothing comes from violence and nothing ever could
Istina je to sto bronx prica da ce poostriti tehnicke maximalno.
Samo sto to donosi mup ja mislim pa se ne glasa![]()
I ja sam cuo pricu o kamerama na tehnickom i vezom sa mupom ali nisam znao da ce bas tako biti
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ajde, ima li Boga. Da se maknu one tranje sto ugrozavaju saobracaj. Desilo mi se kad sam isao za NK, ispred mene fiat tipo TROP/raspad pretice sleper sa prikolicom onamo kod Ognjista. Sleper koci, udje u makazice sa jednim Touaregom. Kako nisu poginuli ni danas mi nije jasno.
Komsija moj ima jednog juga, vise rdje nego boje na njega. Kad koci, skripi zeljezo. Kaze on, dok ide ne mjenja ga. Tj. dok ne ubije nekoga. Inace ga je registovao u septembar i glat prosao tehnicki. A gume mu imaju saru kao tipke na moj laptop
ajde sa srecom, a tek kad pocnu da kontrolisu izduve, bice veselo. Svako drugo auto u Cg nece moci proc tehnicki jer nema CAT-a i PDF filtera :-)
Aj da Bog da! Gledam juce autobus gradskog prevoza gazi ga da stize na zeleno na semafor, iz onog auspuha obima 10cm furlja dim samo tako, zachadi sve iza sebe u duzini od 100m. A koliko je takvih primjera sa autima ili kamionima. Bas bih volio da poostre te mjere za tehnicki.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Neće za te ne boj se, ti će i dalje čađavit po ulicama. Kad sam radio registraciju dođe jedan sa "turističkim" autobusom, kočnice su pola sata probali da namjeste jer nikako nisu mogle "uvatit" al je proša tehnički i pušten u promet. Svaki dan taj bus ide na relaciji PG-BD po par puta.
Samo da ne pročita ovo do sjutra do podne, da me ne izmaleriše, da sve ode u ku...![]()
Neće, Allaha mi![]()
Ako što pođe po zlu, nemoj da mi plačeš po Fb wall-u i pišeš ono RIP.![]()
RIP od :love_heart: :lolblue:
Od 6 januara se pale kamere na tehnicke preglede.....
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Nece moci registrovat
To ti je 1/1
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Ma jok bre, kakvi...
80% auta kod nas ne bi proslo ADAC-ov test.
TAKUMI
Kakav je to test? Ako ti nije tesko...
test ispravnosti vozila...
Pg-bd sinoc oko 9. Posle fabrike vode ( druge tri trake) ima onaj dio dje su grebali asfalt jer je bilo stalno prevrcanja. Golf 5- 4zimske i to 215, brzina oko 60, znaci bas lagana voznja, samo krenu auto da ide po strani malo vise zadnji dio, ufati srecom i nastavih svojim poslom. Obratite paznju... Odozgo ima znak onaj za klizavo
f6
Ono je haos, još ko ga zaleti odozgo pa naleti na izgrebano, bukvalno se ne pitaš sa autom.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks