Eto Bet365 daje 25e In-play bet na Arsenal -Chelsea ... Kako moze ovo da se uzme da se igra tj ja sam dobio u inbox poruku od bet365 ali ne znam kako ovo da aktiviram
Eto Bet365 daje 25e In-play bet na Arsenal -Chelsea ... Kako moze ovo da se uzme da se igra tj ja sam dobio u inbox poruku od bet365 ali ne znam kako ovo da aktiviram
moras prvo da uplatis 25e prije pocetka meca, pa onda jos 25e u toku trajanja meca. ako padnes ovo sto si igrao uzivo, vratice ti tih 25e.
smijesno.
Who let the dogs out
Dodreht, cekam samo njega na poluvrijeme i zavrsava 0:0 i 3 minut drugog poluvremena daje gol. A koja je ciganka bacila na mene kletvu te ne mogu dobiti oca joj u oca!!!
Dajte za sjutra neki tiket dobar
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
cudi me da pato nije predvidio ovu dvojku na valencien...
![]()
radi li kad ovaj sajt meridiana?![]()
Igrao sam 3+ na Monako s ciljem da ce oni dati minimum dva gola, haha, jel moguce da ne mogu niti jedan, koma.
edit: Falkao promašio penal u 81', katastrofa. Evo sad ga uvalise tek.
Last edited by BlackVelvet; 20-12-13 at 21:11.
Who let the dogs out
falkao upravo promasio sa bijele takce...
Posto ste se ispromasivali na monako 1 ajde kazite oce li i pszdanamjesti utakmicu,sto mislite na lil da se odigra?
Ali nisam samo njega....
Elversberg 3+
Monako 3+
Tranmer 3+
Roselare 3+
i to je to![]()
Who let the dogs out
Treba mi za sjutra kvota od 7-10 sa 100e da gadjem ako ima ko sto dobro neka posalje na pm casticu fino ako dodje![]()
Fulham - Manchester City 2
Cagliari - Napoli 2
Ards - Glentoran 2
Cliftonville - Ballinamallard 1
Celtic - Hearts 1
Dundee Utd - Ross County 1
Ako me ispostuje Napoli, bice dobro
Kvota oko 8-9
Dovoljno je samo 25e a a te druge 25e su te koje te oni caste.
Uglavnom stavi se recimo, 25e prije pocetka meca, na recimo GG3+, a onda imate od njih 25e Bonusa da stavite kad pocne mec i to je LIVE ili IN-PLAY uplata, i stavite recimo na 1 tj Arsenal.
Na kraju, ako pogodite oba ishoda, dobijate isplatu. Ako promašite ovu IN-PLAY opkladu , onda vam te 25e vraćaju.
Znaci samo vam vracaju opkladu u slucaju da promašite IN-PLAY bet.
Mislim da je ovo dobra ponuda, jer recimo nije dostupna svima sa BET365.
Residents of the following countries are not eligible for this offer: Armenia, Belarus, Bulgaria, China, Czech Republic, Croatia, Georgia, Hungary, Italy, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Taiwan, Ukraine, Uzbekistan, Vietnam.
Za sve koji ne vjeruju u nasheg starog-novog vodju,idola,buduceg predsjednika...jedno kratko obavjeshtenje - Nash idejni vodja u miru i tishini smishlja FATALNO POGUBAN napad na kladionice ,prochitao je sve,i nema kad da odgovori dok ne izda naredbe i uputsva za kretanje nashih trupa!!!
PATO TI SI NASH,PATO MI SMO TVOJI !
P.S. Mislite svojom glavom !
...
Revolicuja je davno pocela ! Ja vjerujem !
PADATI !Povraticemo sve sto nam je prevarom i silom oduzeto,vjeruj mi !
haahahahahah ovo je jedan veliki plus za tebe od mene
Oprosteno je,svi tvoji ovozemaljski grehovi,to je odlika velikihRaduj se novoj sansi.
<3 laska mi ovo
Kao sto sam vec rekao meni je srce puno kad neko dobije,a pogotovo na moje prorocanske fixeve kad se opari.Vrlo,vrlo mi je drago da citam ove rijeci!Samo cu ti reci KO DOBRO RADI,DOBRO MU SE VRACA!
To je nas primarni cilj .Novi nivo kockanja
Docekacemo svijetlu zoru,vidjecemo svemoguce andjelje ja ti to obecavam sad !Kupat cemo se u novcu!
Nisam na vrijeme vidio,jer sam brojao jucerasnji plijen,a imao sam par finih,luckastih fixeva...Izvinjavam se
POTVRDJUJEM ! On je jedan od onih sto jos uvijek ne vjeruju u mene i moju dobru volju da pomognem,dobro,takvi su bivali otjerani u pakao u doba bozanstava...
Vec sam rekao sta mislim o tim aplikacijama i udicama kladionica... Otvorite cetvoro ociju !
Mogu ti reci da sam je izbjegao iskusno,jer se znalo da je tu nesto trulo,da se sprema neka prevara,da mute nesto... Ozbiljno ! Ali mi je jedino zao sto nisam stigao da vas obavijestim...![]()
Lambda
Nije nasjeo na Monako, to mi se svidja.... Stara je to lisica, imam dobar predosjecaj za ovaj vikend, vec vidim za sjutra dvije sigurice....
PATO,PATO,PATO !!!
Oglasio se ,kao shto rekoh,osjecam njegovu prisutnost i kad nije tu,i POSLE PATA PATO !!!!!!!!!!!
...
show time baby, jedva cekam jutro... andjeli s nama![]()
Tako mi andjela,andjeli s nama ! PATO SAMO RECI ...
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks