Ljudi, čekao sam na bet365 Crawley - Bristol 0-2 za pare i prekid meča u 76. minutu... Jel mi se računa kvota 1 ili čekam da nastave sjutra?
Holanđani braća, vazda ispoštuju 2-3
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zajeba Dzermani i Norvej,bio sam prilicno siguran u Njemacku,pa i da ce dobit' danas ali eto lomilo se do bukvalno zadnjeg minuta,iako rezultat ne govori to.Srbija-Norveska ne znam sto im bi da daju u prvo 31 go,u drugo 22 gola,ocekiva sam i u prvo 22-23 gola,ali eto...
A vidji maler majko mila,eo me odma' uvati maler kad dodjoh kod vas malera...od 7 meceva jedino ovaj dolazi 0-2 i to mi se zavrsava 1:1,pi.
NSX daj 3-4 para za sjutra, mojne si stipsa.
Evo od mene jedan IJsselmeervogels -Ajax 2-3 ili 3+. Danas su korektno ispoštovali Holanđani.
Last edited by Zedd; 18-12-13 at 23:09.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Boston Celtics - Detroit Pistons
1st Quarter
Over 48.5 1.8
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pozdrav svima! Evo kako zavrsavaju moji tiketi "samo za jednu"Sto bi rekao Pantic: "Dripci na domacem terenu ne mogu uvaljaju jedan go..."
![]()
Ako se nijesi gradio stvarno sramno
Nisam, razmisljao sam se ali na kraju reko tamo dobili 3:1 valjda ce da daju jos koji kuci ali.... za X2 - kvota je bila oko 2.
A moj dobri to se gradi na x 300-400eura koliko mozes uplatit i na dvojku isto tako ako vec cekas za ovoliku cifru....
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Postavite neki dobar tiket da se odigra danas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Miriše mi Gaz Metan na dvojku. Oko 2.5
Sad počinje.
edit: 0:1
Last edited by Albatros; 19-12-13 at 11:06.
I znam da danas je danas
Odlicno.
Javi se co'eku na pm pa ce ti poslati 20 tipova a ne 3-4. Dok smo saradjivali uzeo sam oko 1000e za 2-3 mjeseca, koje sam kasnije (u nedostatku srece) vratio odakle sam ih i uzeo. Jednom sam u 94 minutu pao za nesto malo preko 8000e, ili cekam 0-2 za 450e i padaju golovi 87, 91 i 92 minut. Batalio sam zbog stresa jedno vrijeme
.
U proslom kolu ovaj Metan je izgubio od Navodarija, tako da nzm zasto forsiras odje dvojku. Ali zato cu da isforsiram ovaj Navodari 1, i vezem sa Levski 1, Cluj Bilbao i Lens PX, Kiderminster 2. Sa 1e, cisto da se isprati nesto jer je bas slaba ponuda danas. Eto mojih prijedloga...
Last edited by Danilo...; 19-12-13 at 11:24.
Ne forsiram sa parama, odigrao neki egzibicioni kao ti.
I znam da danas je danas
Upravo. Ma kakvo crno forsiranje na ove rezultate. Juce me na jedan baca Sevilja i Totenhem, a na drugi PSG i Atl. Minero. Sramota jbt, prije ces pogoditi kvotu 2.5+ nego 1.2-1.3. Evo navijam sad da Gaz opet povede![]()
Još forsiranje na ukupno 10 mečeva danas. Čisto sa 1e pratim. Evo gubi sad, ali ima igrača više.
Juče kao što vidiš gore čekam gol Rapida koji normalan šut nije imao za 90 minuta.
I znam da danas je danas
Sta mislite za Evro Ligu nocas?
Valladolid 3+ 1.71
UCLA-Duke H2-3.5 1,80
Dayton-lona H2-9.5 1.80
Zadnje dvoje kosarka americki koledz... KVOTA 5,54
Generalni problem ljudi na koji ovdje postuju je sto igraju svaki dan u sedmici i bacaju po 2e, a onda kukaju sto svaki dana padaju.
Usteka se tih 10e za vikend i izvuces 3 utakmice subota-nedelja i sa 10e. 20-30e dobar svaki vikend. Pa se to polako nakupi i za jace uplate...
A ne ovako svaki dan, presipanje iz supljeg u prazno..
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Zavisnost je zajebana stvar.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks