Hauba je iz ove perspektive kao kod senika 2 ali ovaj tocak ovoliki nije isao nikad na b5...
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Hauba je kao na a8,pa vidis li dvoklipna klijesta il si cor? i bas ce a4 da nosi kao rezernu 17cu oridjidji od a8?
Hauba je iz ove perspektive kao kod senika 2 ali ovaj tocak ovoliki nije isao nikad na b5...
Sent from my Samsung Galaxy Duos
ljudi jesu li ova auta ista klasa: mazda 6 , a4, bmw 3, akord, pasat, mercedes c?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
pa recimo da jesu, mada japaneri i vw grupa za te pare pruzaju vise prostora i opreme od BMWa i merca
She is only here to annoy herself!
U ovom slucaju cini mi se da jeste. Mali zmigavac je isti.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
A8 je u pitanju, jer ispod zmigavca i branika ima vezni lim dok kog A4 je branik do zmigavca odmah.
I dalje nemam pojma a?
Je li ovo neka iz Bloka?
Kakva distanca? Kako mozes uporedit premiuma sa obicnom limuzinom srednje klase?
TAKUMI
Pa to je jedino sto ima wv u tom segmentu, a distanca je upravo to sto su ovo upravo premium modeli i ovi se ne mogu porediti s njima al oni (wv) ih uporedjuju.
Off topic koliko je u Cg Jetta 2013 god sa full opremom?
U Kanadi je sa full opremom 22000 bez taxe sto je bas jeftino, a dosta opreme
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Last edited by nimfa; 18-12-13 at 01:24.
Sate sate sate
A dje ces staviti JETTU onda?
A meni i Mazda 6 ne ide u tu grupaciju. Prije mi je za klasu sa E, BMW 5, Passat
Mazda 6 nije premium, to je samo obicna limuzina srednje klase.
TAKUMI
Ali moras priznati da je korak ispred Jette i A4 i C klase.
Lekic moze da kaze "Država Crna Gora" ali predsjednik je Vujanovic.
TAKUMI
ne znam je li mazda 6 premium ili ne ali je meni ljepsa i unutra i spolja od svih gore navedenih cetvorki, trojki i c klase. probao sam po cijeni da ih stavim tu od 25 - 30.000...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Da, tako je. Nije Premium i to Mazdi definitivno fali jer mislim da mogu napraviti vrhunski premium automobil. Mazda 6 se dobro približila kvalitetom skupljoj konkurenciji pa otud i brkanje kod narodnih masa da je šestica u istoj ravni sa premium segmentom što definitivno nije.
Čudi me da niste pomenuli Lexus.Ipak ste velikog igrača zaboravili.
Mazda 6 je nagovještaj da će ući u taj segment. Oni to mogu.
mazda 6 a i 3 ovaj novi model je jedno od najljepsih auta koja sam ja vidio...sto kaze laciale prelijepa je pa sta god da je...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da živim "momačkim" životom kao nekada kada nisam imao puno obaveza, vjerujem da bi parkirao novu trojku za sebe
Jako mi se dopala. Što se šestice tiče, jeste lijepa ali za tu klasu, kako vrijeme prolazi i kada je pogledam smirenije, ipak mi se više sviđa prethodna generacija (2008 - )
U svakom slučaju mi djeluje veoma veoma dobar automobil, mnogo primamljivija kupovina za dobar paket opreme nego što konkurencija nudi. Zato mislim da će imati dobrog uspjeha.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks