Pa jedno 7-10 dana, ako je ne zahvate ovi praznici![]()
Koliko treba otprilike posiljci da dodje kod nas kada napusti US (JAMAICA, NY 11430) ?
\\OFL•GIC
Pa jedno 7-10 dana, ako je ne zahvate ovi praznici![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Hvala.
\\OFL•GIC
meni je 10toga napustila US (JAMAICA, NY 11430)
tito javi kad ti stigne mora da su zajedno nedje![]()
the World's leading dance event
Sensation
legao mi refung one "tastature".
Nego, imam pitanje. Smijem li narucit nesto sa sajta, dje nema precizno definisano "Montenegro" za country, nego pise "Serbia and Montenegro"?
Moze, ja sam stavljao State: Montenegro
\\OFL•GIC
stavio sam i ja sve to regularno. E sad, pitanje je i koliko je sajt provjeren..
Ja sam porucio nesto, prodavac obrisao sve proizvode iz prodavnice, postavio lazni tracking... ja dispute... i nikon nista, ni ne vidim da imam dispute kad udjem na nalog. Radi se o aliexpressu. Bas losa iskustva sam imao od ove porudzbe, a porucilo je dosta drustva familije preko mene raznih stvari, rijetko sta je valjalo.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
prije nego sto izaberete velicinu neke krpice sa aliexpress-a, imajte na umu da je kineska XXXL velicina, analogna evropskoj M, znam iz licnog iskustva![]()
Naručih nesto preko sportsdirect.com. Jel to ide redovnom poštom ili DHL-om? Piše samo da je avio transport.
γνῶθι σαὐτόν
Dhl...
Kreč, kolica i mešalica.
Pi kakvi su oni smradovi sa carine. Juče nas par čekamo da nam udare pečat na aerodrom za robu sa sd i pola sata prije kraja radnog vremena lik kaže nemamo mi kad danas to da radimo(prethodno ga pola sata nema na šalteru). Peglaj se sa njim na priču kako je jedan iz Br,drugi HN ja iz DG i popušti, cijela 3 minuta mu je trebalo da ode u drugu kancelariju i udari pečat. Državni posa, lezi ljebe da te jedem.
A rade nesto do 13/14h...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Al nevjerovatno je da nisu na radnom mjesto i kad dođu muka im je da završe posa, jer pobogu ima još samo pola sata do kraja radnog vremena a treba podić pečat i udarit sa njim. Plata tu neđe oko 500e pretpostavljam, ne isplati se ni doć za nju na posa...
Sta to tacno znaci?... jel' ce sad, umjesto onih 20 i kusur eura koje su trazili za sredjivanje papira (otkup tovarnog lista) i donosenje robe na kucnu adresu, za to sad traziti 5e ....ili je u pitanju nesto drugo?!? Ako je u pitanju ovo prvo, onda to i nije lose...
Reklo bi se nešto drugo, tj 20+5=25. Ovo je više zbog onih koji dolaze kod njih na aerodrom i sami završavaju sve...
Jes, sad ako oćeš da podigneš paket moraš 5e platit(ka kad na poštu plaćaš 1e s tim da ti poštar i donese tu i tamo paket a ovi neće ako još ne platiš dostavu).
Mene samo zanima po kom pravnom osnovu oni to mogu da uzimaju?
Pozdrav, imam problem. naime narucio sam par stvarcica od jednog prodavca na aliexpress-u. 3 porudzbe su u pitanju. Paketi su stigli, medjutim roba nije funkcionalna, (konkretno neki telefoncici su u pitanju, los softver, mnogo laga i baga...kamera ne radi, itd...) otvorio sam dispute i trazio polovinu novca natrag (cisto eto da nesto izvucem) i poslao slike uredjaja i kvarove. Medjutim kupac odbija moj zahtev, recima : "do not know what buyer mean". Naravno eskalirao je sukob i dosao do ljudi iz Alibabekoji su me zamolili da napravim video zapis i posaljem im. To sam i uradio. I danas mi stize poruka od administracije sajta sledeceg sadrzaja : Status of case: Complaint Pending—Further supporting evidence required from complainant The things buyer/seller needs to do Buyer: Thanks for your cooperation and great effort to collect the evidence and your evidence was accepted, as you ordered more than 1 piece, please provide clear pictures/videos of all different/defective pieces you have received to support your claim. (Don't use the same pictures as you have provided before.) Seller: make a valid counter-claim or reach an agreement with buyer. Response time: 3 days Next step: AliExpress will review the evidence from two parties and give solutions after 3 days. Notice: If buyer failed to provide valid evidence or no agreement is reached before the deadline, AliExpress would release full payment to the seller or refund the money as per seller's suggestion and close the dispute.
Tako da bih molio za neku pomoc, savet ili sugestiju sta dalje da radim, da li je neko imao slican problem i kako ga resiti
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
A napravi snimke po mogućnosti i pošalji, nemaš drugog izbora. Ali je posta smeće od sajta đe razni prevaranti pokušavaju da prodaju i izgleda da im prolazi to.
Kakve snimke sada trazi kada sam vec poslao video zapise? Uopste ne razumem sadrzinu posta,sta se konkretno jos trazi od mene....
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997 using Tapatalk
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks