zavisi od sudijine procjene, vjerovatno minimum.. (čini mi se da je raspon od 100 do 450, evo dako neko upućeniji kaže)
što si prigovorio - da nijesi prošao kroz crveno ili što drugo?
Momci pozdrav. Dva pitanja:
1. Koliko je kazna za prolaz kroz crveno? Pise od 50-150. Sto to znaci koliko ce me okalapiti?
2. Zasto mi nisu dali moj primjerak (duplog) naloga na koji sam napisao prigovor i potpisao?
Hvala!!!
zavisi od sudijine procjene, vjerovatno minimum.. (čini mi se da je raspon od 100 do 450, evo dako neko upućeniji kaže)
što si prigovorio - da nijesi prošao kroz crveno ili što drugo?
Last edited by kimi pg; 16-12-13 at 21:34.
Problem je sto, i ako neko uzme tu karticu, ponekad nema gdje da parkira auto...
TAKUMI
Veci je problem sto ta kartica ne vazi za svaku trecu zonu vec samo za odredjenu. I tu karticu mogu da uzimaju stanari zgrada pa npr mogu da parkiraju na tu karticu samo u tu oblast. Takve sam ja Informacije dobio kada sam se raspitivao
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A mozda bolje tih 7e pa na ulicu na osvijetljeno i blizu kamere nego besplatno u mrak... No njih nista ne plasi pa nista.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
rm -rf /
kamera ti nista ne znaci tj. ne znaci ti ni da nadju ko je i da ga dovedu kod tebe, sto ces mu?![]()
She is only here to annoy herself!
Evo pametni radari stigli komad 12000 eura blago nama. 14 radara ce biti na pistama crne gore na ovim raspalim putevima
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
donacija sirotinji
nothing comes from violence and nothing ever could
kakvi pametni radari ? rade li na android![]()
sent from tabure
vide kad jesi li pojas stavio na parking ili usput![]()
goozice aj mi malo objasni kako funksionisu molim te![]()
procitah i ja ovo na portal,al nista detaljnije ne pise
Nabavit ovo i mirna bosna
biće ti na vijesti, janjušević objasnio. kako reče, video zapis koji se neće moći brisati, biće postavljeni na pg-kl, pg-ct-bd, pg-nk.
Radari koji pamte prekoracenje brzinee.dobili su sad 4 jos 10 komada treba da stigne
bas me zanima kad budu slikali ova drzavna auta sto ce sa tim slikama![]()
She is only here to annoy herself!
a kako to radar salje sliku u sistem? internetom? na koji server? najlakse je to napisat ali nisam siguran da je to tako
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nece biti potrebe voziti auto vise od 500 kubika.rijesili su da ovaj narod dovedu do prosjackog stapa. Selim se na divlji zapad
evo stigose novi radari.koliko shvatih da snimaju i ko je vezan na daljinu.jeste ovo gledali nedje na putu?
Znaci to je to.
Nista monci cetvoro oci otvorenih i kad se trkate , nek to bude nocu, ugasenih svijetala, sto je sigurno sigurno je
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks