Kad ovo odradis, udji u settings - google pa opciju sync all... Kad se sinhronizuje, onda udji u google play i prihvati ono sto te pita za akaunt. Probaj tako, meni tako radi
Kad ovo odradis, udji u settings - google pa opciju sync all... Kad se sinhronizuje, onda udji u google play i prihvati ono sto te pita za akaunt. Probaj tako, meni tako radi
Aplikacija ne izgleda lose ali ne radi kako treba na Nexus 7. Kad sam pokusao da 6 snimaka sakrijem iz istog foldera (iz same aplikacije) samo je 4 snimka pronadjeno od tih 6. Onda sam pokusao direktno da snimak sakrijem sa samog snimka (izvan aplikacije) ali onda mi se svaki put desi 'crash'. Znaci treba mi nesto slicno a da radi kako treba.. (nema ni potrebe za ovim siframa, kamuflazama programa i sl. zaebancije)
Ovo je teoretski logicno rjesenje ali je totalni crnjak preimenovati fajl svaki put kad ocu da ga pustim...
--------------------------
Do Not Disturb.
Imaš opciju u QuickPic galeriji da sakrijes foldere. Probaj.
Jeste ali on oće da ih vidi ponovo.
Ja sam prije rješavao problem tako što sam ksidao program koji zaključava aplikacije. Zaključaš SMS, Gallery i File manager i to je to![]()
Da li da predjem sa 2.3 na 4.0 verziju?
Imam Alcatel OT995.
Apsolutno da.
A postoji li neki drugi način da uradim to, jer kad idem preko ažuriranja sistema stane na 100% i ne mrda više..?
Ima. http://www.alcatelonetouch.com/globa...de-q-2-7-1.exe
Instaliraš to na pc, lap top, što li već, ubodeš usb, povežeš telefon i pratiš ta upustva.
Hvala na pomoći, uspio sam preko PC-a
Kakav sam ja baksuz, opet sad moram da idem da otključavam sim mrežu...
Last edited by misko23; 17-12-13 at 12:31.
pozdrav svima, imam goclever quantum 4 android ali nema sanse da mogu da pristupim google play, svaki put kada upisem stari ili novi nalog pise veza nije uspostavljena a ja zakacen na wirelles, moze li barem neko da mi posalje aplikacije vijesti i mgo pa da prebacim preko usb-a?
upravo to sam i uradio![]()
I radi? Google je cudopp
Izluđeh!
4.3 software instalirah,prvu verziju sa bagovima i još mi nije ponudio ovaj novi.
Pokušavam na net da nađem i preko kies-a da skinem,ali ništa ne uspijevam.
Kad kliknem na software update sama,ne izbaca mi novi,kaže da sam već instalirala,a mob pun bagova ne mogu normalno da ga koristim.
Resetovah ga na factory version,ali sve je isto.
Štaaaaa da radim?!
edit: gs4 je u pitanju
Last edited by moonchie; 18-12-13 at 10:34.
eto dodala sam da je galaxy s4 u pitanju![]()
Oaj KitKat je izgleda najvece njesra koje su do sad izbacili... Mnoge stvari su gore nego na prethodne OS-ove ukljucujuci i video rezoluciju o kojoj se toliko prica po netu (iako to meni nije toliko bitno) ali i 'crash'-ovanje svih onih aplikacija koje su bez problema radile na prethodni OS.
Ja samo da javim da ne jurite da skidate KitKat, pogotovo ako nije predvidjeno za vas mob. (meni je samo doslo pa azurirah [na Nexus 7] ali se zaebah)
Do Not Disturb.
Meni sve dobro radi samo mi se ne svidja oblik foldera na home, i ikonice koje se vide sa nekih app izgledaju mutne
Sent from my Nexus 4
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks