6 Boka TV
27 Nova RS
za prvi satelit nemam opciju eutelsat w2
6 Boka TV
27 Nova RS
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Tv Boka i Nova rs i u totalu hr
136 nova rs
137 Boka
takodje u max tv u free air kanale biće dodata Boka tv
Bokelji, valja li šta ovaj kanal, te se proširio na sve meridijane?![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
cuh pricu da moze da se uzme drugi resiver i bez fixne telefonske linije(total kuca), zna li ko sta o tome?
Ukljucili su i Pink movies, Pink action i Pink film
Ja imam osnovni+HD paket i vidim da mi rade i Pink filmski kanali. Steta sto nijesu ukljucili HBO i CINEMAX
Da li je ovo samo za praznike ili će ostati za stalno?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Samo mjesec dana od 15.decembra do 15 januara
Glupo sto nisu otvorili HBO, koga briga za Pink kanale raspale. Imace Nova nenormalne filmove, cak i iz ove godine. Inace Novu ce svi moci da imaju sem Telekom Srbije, dok ne dobiju nacionalnu frekvenciju, onda ce i Telekom moci da je ubaci.
Pokrecu i HD kanal.
Sto su ostavili slobodnu poziciju 5? Da neće ubacit Prvu
Nadajmo se, da nije bas u onom trenutku dosao novi vlasnik sigurno bi Prva bila tu posto je dogovor odavno postignut.
Inace ova Boka pusta jacu muziku od VH1!
Ovaj total kako god je najbolji od svih..
Sto se tice osnovne ponude Total je uvijek bio miljama ispred konkurencije. Za tih 10 eura vise tesko da moze da se trazi.
evo vidim nova.rs na 027 kanal i da počinje u 20:00hza sad je zagrevanje
![]()
Mislim da me montažer zeza jer displej na resiveru kad je isključen svetli stalnom bojom a kad se uključi počne "dosadno" da trepće i on me ubedjuje da tako treba "kao sekundara".
Trebalo je da it učita novi SW sa satelita. Ima u nekom uputstvu, ide ovako: Isljučiš na zadnjem malom prekidaču ( ne postoji veliki) pa uključiš i dok je TTV logo na ekranu pritisneš dva puta " back" i tipke redom "2 4 8 5" i on udje u download najnovijeg softvera, to malo potraje i dobiješ ponovo sliku. Ali zato što to malo potraje i treba da se čeka ( a taj tip vjerovatno žuri) nije ti to odradio.
Dobra stara vremena kad su princeze bile princeze.
Meni nijesu otvoreni pink filmski kanali.![]()
Malo kisa pada i cao sa signalom,![]()
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
Bice prije da je lose pozicionirana jer axn, universal, fox, fox life slabo radili i kad rade kvalitet je jako los i tuli se, da zovnem montazera da mi to sredi?
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
Obavezno, sa signalom je sve u redu, sad sam gledao snagu signala kod mene na transponderu na kojem je Fox i na maksimumu je. Duzni su da ti omoguce da gledas sve iz ponude i definitivno je njihova greska ili ti se antena pomjerila u medjuvremenu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks