Srecu su imali sto su prezivljeli, jos su na krov se prevrnuli, stvarno su srecu cistu imali ali razlog po mojem misljenju da je slicno kao komentar "LUKA!" sto je napisao. Stvarno nevjerovatno.
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
Ljudi, kumim Vas lakse malo sa idejama. Neko od zakonodavaca cita, i imam vibracije da dobijaju inspiraciju samo takvu.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Mogao bih se kladiti da su imali pojas.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa jes covjek samo procita ovdje par postova I odmah zna sta se kako desilo I ko je kriv. Pored ovih nasih csi inspektora sto bi se mucio uopste da izlazi na teren kad moze sve iz fotelje preko cdm-a zakljucit :-D
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Aj ne mlatite da ve zamolim, pretrcava im je lik ulicu na toliko da nije bilo trika da zakoci no je mora da smota volan da bi ga izbjega!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Klasicna prica.
Da je vozio propisanom brzinom, sve bi drugacije bilo. Izbjego bi ga, pa i da ocese o zid ili nesto.
Pitanje je bilo kad ce taj mali napravit slicnu pizdariju,obzirom na porodicne okolnosti ovaj.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
jel ovo bila C ili E klasa?
S klasa i spasilo ga je sto je bilo upravo to auto. Da je bilo koje drugo bilo, epilog bi bio mnooogo gori. Svi airbegovi su mu se otvorili, cini mi se 12.
Last edited by Rivaldo; 13-12-13 at 11:24.
Jes upravo to ga je spasilo howyesno - da je imao golf 2 nikad ne bi ni dospio u tu rupu. Tako da ga ta s klasa nikako nije spasila nego samo dovela u nevolje.
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Astra neka pokupila sve pred sobom kod CNPa...
TAKUMI
Kod Donjih Ulica njese neko na asfalt, pokriven chasrshafom... Nijesam uspio u prolazu da provalim sto se desilo, nije bilo zastoja jos uvijek... Samo to tijelo na sred trake iz pravca ct i jedno auto u mrak pri zastitnoj ogradi... Kao da je ispao iz auta...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ford Mondeo karavan mi se cini, ali mislim da je ubio pješaka...
ima li dje na koji portal da pise?tuga tuga....
Starac pokosen.
TAKUMI
E ovo je doktor
LPGTECH 067 854 548
Gledao je film pa mislio da i on to može![]()
Sx4 u betonsku zastitu semafora,na mjesto dje su momci sa meckom u rupu kod atlasa
Sent from my Samsung Galaxy Duos
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks