Od ponedeljka 16. decembra bice noviteta u Totalu
Treba da se pomjeri ali tesko ces to rucno
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Od ponedeljka 16. decembra bice noviteta u Totalu
novi kanali, ili ce dodatni paketi biti besplatni mjesec dana. Ne zna se jos... Cekam odgovor, pa javljam
Last edited by BOXER NK; 13-12-13 at 16:53.
Nova komercijalna televizijska stanica iz Srbije pod imenom TV Nova danas počinje s testiranjem svog programa koji bi službeno trebao startati 17. decembra 2013.
Testni signal pokrenut je na satelitu Eutelsat 16A u platformi Total TV. Direktor TV Nove, Dejan Jocić najavio je da će se ova TV stanica izdvojiti kvalitetom jer će imati tehnologiju koja se koristi na Zapadu.
- TV Nova će biti "opšta" televizija koja se obraća svima, imaće sve žanrove, od sporta do vijesti, od inostranih serija, ali i mnogo domaće produkcije najvišeg mogućeg standarda. TV Nova će gađati generalno sve, ciljna grupa će biti između 20 i 55 godina – kaže Jocić.
Za početak će nova stanica emitirati samo putem kablovskih operatera i na satelitu, a od sljedeće godine bi trebala emitirati i u zemaljskoj mreži kada se okonča konkurs za dobijanje nove nacionalne frekvencije.
Tehnički parametri u platformi Total TV:
* Eutelsat 16A ( 16°E), freq. 11,231 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA VideoGuard
Oce li se smilovati da omoguce starim korisnicima da besplatno zamijene resivere za HD resivere i obavezu se novim ugovorom ?
Nema šanse da ga mogu naći. Sve sam parametre tačno unio, samo izbacuje neke rumunske kanale...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Valjda ce biti otkljucani dodatni paketi za praznike.
Ona 4 HD kanala na HD transponderu i dalje testiraju, testira i Nova TV, ali je pitanje oce li biti pustena na nase kartice.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne mozes ga skenirati na Total resiveru, na Almi sam ga nasao, ali je kodiran u videoguardu, ide crna slika
Mene rtcg ne radi evo veci period a oni mi vele slobodni satelicki kanal i to je do rtcga sto ne mogu da ga gledam.
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
Zovni montera koji ti je postavljao Total i reci da ti stavi lnb koji hvata 3 satelita (to je trebao da ti stavi, a ne lnb koji hvata 2 satelita to je zaliha sto im je ostala pa da uvale ko se ne razumije), ili da ti namjesti da hvatas w2 i hotbird, jer su Eurosport HD kanali na hotbirdu. Tako je trebao da ti podesi
Poludjecu od ovoga totala, pomjeraj antenu lijevo desno gore dolje dva sata precizno stalozeno i sanse nema da ubodwm kvalitet i jacinu na 100%. Svi kanali mi rade osim sport klub.. Uporedicu sa extra tv-om kakvi su kanali i prelazim na njega. Piiih
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
TO " B A C" govori redosled za disquec ...
Na kvalitetu bi trebao da imaš oko 60% i plavi katanc ( kao zaključan). Triple monoblok se u risiveru podešava: Hotbird dicquec "B", Eutelsat na dicquec "A" i Astra na dicquec "C" ( tako ti i piše na kutiji B A C morao bi imati bar 500 do 600 slobodnih kanala...Ja nisam korisnik TTV-a.
Dobra stara vremena kad su princeze bile princeze.
TV Boka (Crna Gora) na satelitu W2 11262,h,30000
Zvao sam Total za zamjenu starih sd resivera za nove hd resivere i kaze mi da treba uplatit 35 eur Totalu i 30 eur monteru , potpisat novi ugovor na 24 mjeseca i da si u obavezi da 12 mjeseci placas HD paket .... Zar nije bilo da je zamjena 35 eur , a i spominjalo se nesto da ce mozda zamjena biti besplatna uz potpisivanje novog ugovora ?
Ljudi ja sam zvao i izgleda da imam lnb za 3 satelita ali kako to da mi ne rade kanali sa hotbirda treba li kako da se nasteluje na reciveru zna li ko kako ?
Hvala na odgovoru opet imam problem u podešavanje na resiveru nema A, B i C nego ide 1, 2, 3, 4.
A za kvalitet signala montažer me uverava da je to OK.
Dakle kad stanem iza antene oznake na LNB idu leva je B, srednja A a desna je C
Mislim da me montažer zeza jer displej na resiveru kad je isključen svetli stalnom bojom a kad se uključi počne "dosadno" da trepće i on me ubedjuje da tako treba "kao sekundara".
E sad šta mi je za činiti, nisam rad da se nerviram a bezobrazan montažer koji očito ni sam nezna u čemu je problem komplikuje situaciju.
Ja sam vratio SD resiver i zamijenio za HD naplatili su mi 35 eura. Ali kod njih u PG
Da, HD je uslov na 12 mjeseci
Meni,podesavanja,podesavanje sistema, pin 0000,podesavanje signala, onda odaberes
Broj LNB-a - 1
disecq port - disecq A
satelite - Eutelsat w2
tip Lnb-a - univerzalni
donji opseg 09.750 Ghz
gornji opseg 10.600 Ghz
pritsnes ok i odaberes Total tv - D5
pa opet ok
i cekas da ti u donjem dijelu ekrana pise OK SLEDECI EKRAN, vratis se opet i samo mijenjas
Broj LNB-a - 2
disecq port - disecq B
satelite - Hotbird
tip Lnb-a - univerzalni
donji opseg 09.750 Ghz
gornji opseg 10.600 Ghz
sve isto kao i u prethodnom podesavanju i za treci satelit>
Broj LNB-a - 3
disecq port - disecq c
satelite - Astra
tip Lnb-a - univerzalni
donji opseg 09.750 Ghz
gornji opseg 10.600 Ghz
obavezno cekaj da ti svaki put pise OK sledeci ekran, jer je tek tada sacuvano podesavanje
Last edited by BOXER NK; 15-12-13 at 23:20.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks