A za koliko para bi ti, mili?Imas Atinu preko Beograda - Air Serbia, 219 eura.
ima li ko ideju, ako bih recimo sledeci produzeni vikend da mrdnem dje iz CG avionom, a da to nije Srbija, dje je najjeftinije poc? Nesto se ponadah za Istanbul, kad ono karta oko 400e (povratna) sa svim taxamaDa ce kod nas da zazive malo te last minute ponude, nije mi toliko bitno dje bi se islo
![]()
(nečitko)
A za koliko para bi ti, mili?Imas Atinu preko Beograda - Air Serbia, 219 eura.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
240e trenutno![]()
f6
nema sta da se plazis![]()
kontao sam da ako su promotivno povratne karte 100e, nece biti bas cetri puta skuplje van promotivnog perioda (a placam karte za 2 osobe, dakle razlika dodje 600e)
to je vec nestoPovratna ili u jednom smjeru? I nije mi muka, vise je sto taxi, AFAIK, uzima 90e do Tirane...
(nečitko)
Povratna. Mi u janauru letimo iz Tirane, i odlucili smo se da ostavimo auto na aerodrom . Cijena je 2-5e dan u zavisnosti od vrste parkinga.
Kreč, kolica i mešalica.
bas povoljnoJel kolko siguran taj aerodrom? Inace, trebalo je da sjutra letim preko Istanbula za Grcku, da vidim makar iz aviona taj Istanbul, ali su promijenili letove, pa idem preko BG... Eh
![]()
(nečitko)
Sto se tice parkinga na aerodromu u Tirani.
Do sada sam cuo samo pozitivne komentare.
Covjek je ostavio auto 10 dana tamo i platio oko 60 eu ja mislim. Kaze da je parking osiguran i da ima strazara.
Iskreno ja bih se nekako bojao da ostavim auto ali eto kazu da nema problema...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Cus 60e. Sto ne primijenite onu fabijinu taktiku tipa na nas aerodromski parking je 10e ako izgubis onaj papir. Ostavis auto 15dana I kazes da si izgubio papir I das mu 10e :-D
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
^ Jesam ja u Dubrovnik, ali je 40 izgubljena kartica, svakako mi se isplatilo ...
Za Tiranu je bio i topik ranije: https://forum.cdm.me/showthread.php?...erodrom-Tirana
Btw to su balkanci , vjerujem da ce ti dic rampu da ga nesto castis ;p
Kreč, kolica i mešalica.
Koliko ima km tj goriva do tirane i nazad?
f6
^ oko 140km do aerodroma jedan pravac .
Kreč, kolica i mešalica.
ima li na aerodromu u PG da se zastiti prtljag sa onom folijom
nema sanse da ga zajebete na u tiranu na aerodrom, sve se snima, kad mu kazes izgubio sam, samo te pita, ok kad si usao? (danas, juce) i vrati kameru il pogleda u program jesu li te tablice usle taj dan![]()
i kod nas na Aerodrom uveče upisuju datum i registraciju, ako ostavis auto preko noći... tako da na dan izlaska ima u knjigu kad si ušao...
Ima li sto jeftino da znate iz malmea ili kopenhagena do pg-ili nekog od gradova u okolini?
Zaboravih rec 27decembar povratak 10og januara
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Last edited by simkee; 15-12-13 at 22:45.
U kojem terminu?
Evo npr u februaru, povratna karta Kopenhagen-Podgorica, za 199e, Austrian Airlines-om...
Moze li ko da mi kaze do Madrida, april?
Last edited by DJCHelon; 16-12-13 at 00:25.
New York sredina februara?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne bi bilo loše da se ponovo postave linkovi za te jeftine avio karte.
ja znam za edreams.com , ebookers.com , wizzair.com , flyniki.com
Koma, totalno si u pravu.
Ja koristim SkyScanner - http://www.skyscanner.net/ ... Oni prikupljaju podatke sa svih sajtova preko kojih se vrši bukiranje avio karata.
Koristim skyscanner naravno ali najviše volim da kupujem preko airtickets24.com jer nema ni centa odstupanja od cijene koja piše.
Na većini ostalih klepe po koji evro a i na pretvaranju iz funti u drugu valutu ne računaju kako kupcu odgovara
Ovo su male cifre da se pogrešno ne razumijemo ali nervira me to.
Ovaj airtickets24.com koliko piše toliko ti skidaju - skyscanner i ima uvjek link do njega u ponudi.
Koliko moze prtljaga da se nosi sa MNE Airlinesom, nijesam ih koristio bog zna od kad?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks