Cipelic u centru, u redu dje je Prva banka osnovana 1901. Kad sidjes u suteren, vrata pored obucara su 3 babe koje siju (kroje) bukvalno sve na ovom svijetu. I obucar i krojaci su dobri, ali su zato skuplji...
Najbolji obucar u Pg? Da je ujedno i krojac![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Cipelic u centru, u redu dje je Prva banka osnovana 1901. Kad sidjes u suteren, vrata pored obucara su 3 babe koje siju (kroje) bukvalno sve na ovom svijetu. I obucar i krojaci su dobri, ali su zato skuplji...
Oook, hvala!![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Ljudi imaju li dje u pg da se kupe kutije razlicitih velicina fino ukrasene? Tipa ona kutija u kutiji
Poslato sa klupe
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Jel stvarno ovolka kriza po Grčkoj da su stanovi po 5000€?
http://www.nezavisne.com/posao/trzis...pi-220570.html
Vec mjesecima je ponuda stanova u Atini za po 30 000e a bili su isti po 300 000e prije nekoliko god.. Problem je sto niko nece da kupi ni pod tim cijenama jer porez za nekretnine podizu svako malo... Sad su valjda 10 puta opet podigli porez pa se ljudima vise isplati smjestaj u hotelu umjesto te kupovine zbog 10 dana ljetovanja, a za biznis u takvoj nesigurnosti kojoj ne predvidjaju brzi kraj - neisplativo...
Hvala lepo
ko je tražio leontinin cd čarolija?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako neko poznaje muzičke urednike tzv. Prva radija, nek ih obavezno uputi na mrsni topic - s posebnim naglaskom na postove Dean Weasela.
The more things change, the more they stay the same.
E ovako, interesuje me jedan javni poziv objavljen možda prije jedno mjesec - đe se može naći? Može li u ovaj službeni list cg? Dal' da naglasim da je hitno?
A ako ne može tu, kako da dođem do tog, osim odlaska do dotične firme?
Last edited by Zedd; 06-12-13 at 21:16.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ima li crnjeg dana od nedjelje?
I am so post-rock I shit sad birds.
Da ne zna neko ide li mini bus A1 sa Slavije do aerodroma Nikola T po redu voznje? Kako mogu to da provjerim?
Postoji li neki drugi prevoz do aerodroma (oko 3-4 ujutru)?
Evo ti red voznje, ide sa Slavije u 3:20 i 4:20
http://www.beg.aero/upload/Mapa_i_tabela_2013.pdf
Kreč, kolica i mešalica.
Da li neko zna postoji li u Podgorici neki kurs/čas(ovi) dikcije?
Gedam po srbiji toga baš ima, ali kod nas nikako da pronađem, sem logopeda ništa, a opet ne bave se logopedi time, valjda![]()
Što ćete da radite danas u 14 sati, 15 minuta i 16 sekundi?
Samo pitam...
Hoce li neko da mi kaze zbog cega italijani i njemci (mozda i po koja druga drzava) sinhronizuju svaku mogucu televizijsku emisiju. Filmovi, serije, dokumentarce, crtane filmove itd...
da bi tebe nervirali, lukavi su to ljudi, to radu i francuzi, jer im obrazovni sistem ne podrzava mnogo ucenje stranih jezika sto dovodi do toga da 80 posto populacije ne zbori sem maternji i eto ti ga na
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Bas zbog toga sto inace ne podrzavaju strane jezike nego forsiraju svoje, pa tako onda i rade sinhonizacije.Nece da pomognu co'eku na ulici ako ne zbori makar nesto njihovog jezika, go*na !
![]()
Da vidiš kako odjednom sve znaju, čim im pomoć treba u kakvoj stranoj zamlji...![]()
#fakenews
Šankerisah ja jednom prilikom na Jaz prije 3 godine. Italijani i Rusi, opučili su me. Ali jedan Rus koji nije znao engleski jednog dana izgubi torbicu sa dokumentima na plažu, e da vidite kako je počeo da parla. Smećari.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Bobotov Kuk VS Maja Rosit VS Zla Kolata ?
Tik,tak,tik...
maja rosit
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zla Kolata(2534m)Rekoše mi negdje da Maja Rosit pripada Albaniji,a sad evo gledam da bi po tome bila i Zla Kolata.
Sva tri vrha su uglavnom tu nedje.
Last edited by Artemis; 13-12-13 at 00:07.
"Tiha voda brijeg roni..."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks