Ja mislim da je 207 ili 308.
moze li mi neko reci koje je ovo auto sa fotke... je li golf ili pezo? ovako mi djeluje kao pezo 407![]()
Ja mislim da je 207 ili 308.
TAKUMI
Meni liči na punta novoga.
Bijo si poziw koi se neodbija
Punto ima antenu pozadi.
TAKUMI
nothing comes from violence and nothing ever could
Pezo je bio.
Inace neko rece da ce ga peodat. Nece ovaj, ima toliko da mu ne treba prodaja, no ce ga bacit.
Ps greote od ovakvih vijesti, stalno se najezim na naslove ovakve
Peugeot 206 je u pitanju prije 10 minuta sam ga vidio na jedan parking na Stari Aerodrom. Desna strana je nagredjena lijeva je ok od blatobrana do zadjnjeg branika nista nije osteceno. Kako ne znam.
Preko puta americke ambasade plavi eskort pokosio mugice i na livadu izletio...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danas na bulevaru Ivana Crnojevića, BMW karavan u Mercedes 124
Poslato sa pisaće mašine
Boxer Radošević sa bmw-om ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
"Ovjerise" hotel... A, da - tu nema hotela. Odlicno su prosli, s obzirom na to gdje su sletjeli!http://www.vijesti.me/vijesti/automo...-clanak-165790
Tako mi podgorickih driftera !
But if you never try, you'll never know..
Najveca sreca je to da ne pokupise kakvog pjesaka usput
Sent from my ALCATEL_one_touch_995
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
U Bar, na kružni u Ilino, neki Golf III ne bješe ''ufatio'' kružni, pa se popeo na ono ostrvo, ili kako se već zove. Ali nije to ništa čudno...Čudno mi bješe da mu polovina one cijevi od znaka nekako ušla u masku, dolje đe su maglenke, a ostatak stoji pravo, ka' na viljuškar.
mogli su izginut ladno, nimalo naivno
Da je hotel bio dje mu je i mjesto izginuli bi slobodno.
Ovako lagano.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Meni smao nije jasno kako su uspjeli na sred pravine da porecke onako upanu u rupu
Skapirao sam da su isli od duvanskog put kruznog lijevn i vjerovatno ga malo gicnuli i aj polako...koja mecka je bila w?
treba u CG zakon da mozes da vozis samo ono sto si zaradio osim ako nije firmino auto, inace se od tatinih sinova i cerkica opstat ne moze
She is only here to annoy herself!
sad sam prolazio pored te RUPCINE...ljudi,ja jos ne vjerujem da su momci ostali ziviznate li vi kolika je to visina ...i sto je najjace ,sa laksim povredama su prosli
Russia!
U potpunosti se slazem sa tobom+ da vozacki ispit bude mnogo tezi,posebno prakticni dio.Toliko IDIOTA vozi danas da je ovo za sprdnju,ne umiju se razminut ni sa kim a o tome kolko gledaju lijevo-desno je suvisno pricat ane daj boze u rikverc da idu duze od 3m,to bi vec premija bila
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks