dje provjeravas jel ti posta stigla? 17track ili nas domaci za pracenje? Meni je tako na 17track pise destination Serbia, ali regularno stigne odje..
Je li vam bilo kad ovako kao meni da na aliexpress.com stavite da vam posalje normalno na vasu adresu i kad posalje tracking pojavilo mi se da je upucena u srbiju. evo tracking kod RC013278518CN ne znam kako je ta budala napisala to je li stavlja montenegro -_-
dje provjeravas jel ti posta stigla? 17track ili nas domaci za pracenje? Meni je tako na 17track pise destination Serbia, ali regularno stigne odje..
Ja na 17track. Prvi put da mi se ovo desava i to sa dvije posiljke. Pise mi da je u srbiju primljena na 81003 i da je otpremljena na destinaciju. I to i na njihov tracking. Ne znam sto cu, jedino ako se sjutra preksjutra ne pojavi na nas da otvorim dispute.
zovni postu, jer je vrlo cest slucaj da ne evidentiraju po broju iako je stigla, a po tvojoj provjeri je nema.. Zovn ih i pitaj je li stigla
020/442-657
jedno pitanje ko je voljan da mi odgovori, iščitavala sam forum pa mi je ostalo nejasno jedno...ovo sa DHL-om prilikom preuzimanja pošiljke, kada je DHL uključen u dostavu a kada ja idem po pošiljku na poštu, inače sam naručivala svojevremeno sa običnom visa karticom sa raznih sajtova i sve mi je stizalo (dobijem obaviještenje o prispeću na poštu), i ja uredno podizala sa nekom simboličnom naplatom čega već neznam. To sa DHL-om me sad buni a nemam vremena da još iščitavam forum, hvala unaprijed
ja procitah tvoj post 3 puta i ne izvukoh pitanje![]()
Stigne ti posiljka u DHL(na Podgoricki aerodrom)iako si ti stavila tvoju adresu.E sad ti mozes otic da je podignes za dz sa fotokopijom licne karte ili da ti je oni posalju na kucnu adresu al ti naplate to dosta(meni su trazili 24e da mi dostave to u HN).
hvala Randy...ja nisam bila bas najjasnija, sorry to everybody, pitala sam se kad stiže na postu, a kad moram na aerodrom po paketić, jer ovo sto sam do sada narucivala uredno mi je stizalo sa obavijestenjem od poste o prispecu posiljke, dakle bez uplitanja DHL-a
Zavisi koga je pošiljalac odabrao za transfer i dostavu paketa.
Zato treba obratiti posebnu pažnju ukoliko na sajtu nije eksplicitno navedeno da li ide običnom poštom ili preko neke od firmi koje se bave dostavom (DHL, TNT, FedEx, UPS), i raspitati se u vezi toga... U svim varijantama, FedEx treba zaobilaziti.
Porucio sam bateriju za mobilni od jednog bosanca koji ima store na Ebay u Sloveniji. Navodno je bila nova i originalna, medjutim nista nije valjala. Vjerovatno vec koriscna sa malo kapaciteta, ni dva dana ne moze da izdrzi.
Naravno odmah sam ga kontaktirao i javio je kao da ce poslati drugu, ova je stetna, po njemu, jer je bacaju po postama (prica za debile)
Prodje 5,10 dana ne stize nista.
Opet ga kontaktiram, veli cojek poslao 100% no mora da su ukrali u posti, ona prica mi balkanci pervaranti lopovi ma sve najgore.
Kaze poslace opet drugu avionom.
Prodje 5 evo sad i 10 dana opet ne stize nista.
E zamislite nesojluka, vidio da sam crnogorac pa ko te jebe. Inace lik nema puno negativnih ocjena.
thanks Blade
Ja to sa strancima riješavam tako što otvorim case protiv njega pa mi on fino refundira a ja mu vratim to što ne valja.
E sad kad je Bosanac u pitanju onda ne znam.
Jer ako on zna da mi ođe koristimo ebay nelegalno može lijepo da te prijavi i da ti sve pane u vodu a ako ne onda mu kaži da ćeš otvoriti case protiv njega i da ti ili pošalje novu ili da ti vrati pare a ti mu vrati ovu pokvarenu.
Ili ga lijepo nakrkaj lošom reputacijom.
Cekaj, vidi oće li stić ta treća...
This time next year we'll be millionaires
Sparky hvala na predlozima.
Zayeba me ali zbog 7eur necu vise ni minuta da se opterecujem oko toga.
Nik na ebay mu je mokeroni2010 da se niko drugi ne zayebe.
E hvala vam. Evo sad vidjeh stiglo je u pg.
Drustvance,
da li je neko od vas naručivao sa sajtova npr amerčkih robu koju isporučuju samo na njihovoj teritoriji? Kakvo vam je iskustvo sa otvaranjem postanskog faha u recimo USA, pa da se roba preusmjeri ka CG, i koji vam je sajt za to bio najbolji, tj najpovoljniji?
thanks
Zdravo. Je li kupova' ko na net ribolovacku opremu a da vrse dostavu u Crnu Goru, i da je placanje karticom a ne paypal-om ?
Pozdrav i fala unaprijed na odgovorima.
Imaš na sportsdirect nešto opreme, štapovi,mašinice,obuća,odjeća itd
E vala baš na ali uzet. Takvu opremu ima i na gintaš, još će ga ispanut jeftinije ođe da kupi. Na SD je makar original pa znaš što kupuješ.
Jesi naručiva?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Sa alija? Nisam otuda, ali znam što je kineska proizvodnja. Jedan Šekspir ili sl. se ne može poredit. Pored toga, cijene na SD su smiješne u odnosu na naše tih brendova.
Ne sumnjam. Ali isto tako sam ja vidio par štapova naručenih sa alia. Ne manjkaju kvalitetom.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Što znam, gomila mi stvari iz Kine prelazi preko ruka pa nemam neko povjerenje![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks