Sa unutrasnje strane poklopca od rezeorvara bi trebalo da pise koje su fabricke dimenzije guma.
195/65/r15 je I meni standard za golfa 4. Madoze stavi slobodno 195/65/r15.
Za 16ice ti je dimenzija 205/55/r16 to ako imas neki ljetnji set vecih felni.
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Sa unutrasnje strane poklopca od rezeorvara bi trebalo da pise koje su fabricke dimenzije guma.
Zna li neko nesto o ovom autu?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/148764
Ima 2 komada u PG, crveni TEES i ovaj, ako je bez greske onda vrijedi 7 soma kao 1 euro.
Ovo treba uzet, stavit shifter od TC-a, gewinde, drugi veznik muldi i cao.
Ali kad vidis ovo: "Paljenje auta na taster. Ulazak u auto pritiskom na taset na bravi."...umjesto da stavi "keyless entry and go"...
TAKUMI
Treba mi broj nekog Dobrog majstora da mi pogleda auto nesto mi se cuje na ler i motorno da lupa kao neka plastika ili sto li vec bio sam kod 2 ali niko nema vremena ni da kaze sta bi moglo biti...
Last edited by DadoMonte; 07-12-13 at 13:22.
Trese auto preko 100km/h? Stavljene zimske gume prednje od prosle god i balansirane su... Dal da ih opet balansiram ili je nesto drugo u pitanju?
meni su preko 120km/h tresli tockovi, tj felge... pa su morale na ispravljanje. kada sam isao autoputem 150e oce volan da mi istrgne iz ruku![]()
ne bas tako uvelicavam malo![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Na ljetnje gume mi je bilo normalno,nikad nije treslo uopste. Jedino da je do guma,nzm sto bi drugo moglo.
ako su iste felge onda su gume jajaste...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Balans opet.
TAKUMI
Kod nas to nije moderno ali tocak se balansira tek kad se guma provoza 100tinjak kilometara.
Kad sam bio po svijetu i desilo mi se da kupim nove gume i prvo montirali i balansirali pa onda u toku nedelje opet dolazak na balansiranje pa si onda vec lagan.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Tako je.
TAKUMI
idi provjeri kaiseve, meni tako na golf 5 benzinac usla macka unutra ispod haube, pocjepala malo kais,a ja to nisam primjetio, tako zvuk malo se promjenio u ler, jednu noc krenem autom od kuce i posle 100m cuje se nesto na motor,auto ne reaguje skoro uopste kad okrenem kluc.Dijagnoza: mali dio kaisa usao kod rebrastog i zamalo da mi crkne motor, trebao sam 16 nove ventile da kupim , nove kaiseve, steta oko 300e
Sent from my Nexus 4
Kakvi majstor da mi pogleda dje mi pusta benzin po malo, osjeca se jedino kad otvoris haubu, mirise kod xrijeva od goriva i regulatora pritiska goriva, mada sam jedno crijevo promijenio jrr je bas smrdjelo, a sad samo malo kad otvorim haubu
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Što može bit na Udija mi piše OIL ispod pređene kilometraže?
Gledah ulja ima skoro full, ostalih tečnosti isto. Senzor?
Bijo si poziw koi se neodbija
Vrijeme ti je da odradis servis
A važi servis nije prešo s novim uljem i filterima ni 5 hiljada.
Ebo mu pas mater nezahvalnu.
Ocigledno ti majstor nije to mijenjao,vec je ostalo po starom...Msm na upozorenje na kilometrazu
Mozda ti nije resetovao servis kad ti je zamjenio ulje.
Gasi li se i pali u toku voznje ili samo stoji?
Ako me sjecanje sluzi,kad se upali auto upali ti se ta lampica i gori nekih10ak sekundi i onda se ugasi?i desava se pri svakom paljenju/davanju kontakta?
Ugasi se posle 200 300 metara ovako od oka.
Da, čim se upali pojavi se.
Last edited by Mad_dog_KO; 08-12-13 at 19:18.
To ti je onda to,mozda neko zna na forum ovdje da ti objasni,ako ne onda podji kod nekoga na dijagnostiku da ti ukuca kako treba,da te ovaj put opomene kad treba da uradis servis,znaci da ti namjesti jos te 5.000k da predjes jos pa da opet iskoci upozorenje(u slucaju da zaboravis kad treba)
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks