ima li nade da ce owa optika zazhiwjeti u narednih 2 god kod swih u CG?
Ubacili su mi optiku, ali kako nisam bio kuci kad je vrsena zamjena uređaja uzeli su mi stari Pireli ruter. Je li on u vlasnistvu T-com ili da zovem da se žalim?![]()
Zna li neko zasto mi ne radi na iMac internet preko kabla, konekotvao sam modem i iMac sa Lan kablom ali mac ga ne prepoznaje, postoje li neka podesavanja koja trebam da stavim ili sta? -.-
Jesu li tel1 i tel2 izlazi na ovaj Huawei ruter za dvije razlicite linije (broja) i postoji li vise mogucnost da imam dva telefona (aparata) u stan na isti broj? Hvala.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jesu, za dva broja...
Mižeš imati na dva aparata, prvo ti treba spliter iz rutera u spliter a onda iz spliteravu dva aparata.
Poslato sa fax mašine
Inace, za sad bih pohvalio T-Com, da kucnem u drvo, jer sam ocekivao od ovih 20 Mb ako 10 bude da sam zadovoljan
http://www.speedtest.net/my-result/3123203660
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
super ti download nego meni je smijesan upload... samo 1mbit su ti dali...olosi!!!
Pa koliko ti idedownload preko torrenta,2mbps?
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Imam EXTRA TV, bez Internet paketa. Optika je u pitanju. Nakon odredjenog vremena uredjaj pocne da ispusta zvuk kao traktor i dodje do prekida signala.
I tako svako malo. O cemu se radi, interesuje me, posto tehnicka podrska dolazi vec 10 dana, a nidje je nema.
Hard disk vjerovatno
Dokle se stiglo sa optikom u BP?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
In God We Trust
Hvala na info.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
In God We Trust
Nismo se razumjeli. Pitao si o cemu se radi, pa rekoh da odgovorim.
Svako dobro.
Ventilator ili HDD...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Evo i kod mene optika. Sve OK.
![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dakle podgorica 100 metara od t com zgrade nemam optiku(zgrada carina preko puta vektre). Pratim ovaj topik i u prethodnim komentarima saznajem da ce se najvjerovatnije optika ubaciti u moju zgradu za nekih 5-6 godina jer za sada ne postoji mogucnost tj t comu se ne isplati da kopa sada kroz kvartove u uzem centru grada. Alal vam vjera!!! Kad to bude stiglo do moje zgrade tad ce to biti smjesno. Uzi centar glavnog grada jedne drzave ...kameno doba!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks