Uzmi lg g2
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
imaš ih dosta samo tražiš da ima oznaku row kao ovaj npr
http://www.aliexpress.com/item/Origi...275274149.html
mislio sam na p780rece mi drugarica (ako sam je dobro shvatio) da joj 3g ne radi na 067, ali radi na 069.
(nečitko)
Otkad ti imas drugarice? Zna li ti zena? :mrgreen:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
ja sam porucio ROW verziju ali kako ce to da radi vidjecemo![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sto se tice s820 radi i 67 i 69 bez ikakvih problema... Meni je licno p780 pretezak i ima onako robustan dizajn... Sto se ostaloga tice, nemam nikakvih zamjerki na ovaj s820...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Izgleda da kinezi kopiraju i njih. Naime, neko od forumaša je skoro tražio telefon i ja se ponudio da mu nabavim itd. Rekoh mu cijenu i u kojim bojama maske ima. Ispade da se taj tel originalno proizvodi jedino u crnoj boji a da su ovo ostalo kopije.
koji telefon i koje boje? ako je s820 onda nije istina...
Izgleda da nema drugog objašnjenja...
Jedino da testiramo Pakomove i ove sa AliExpressa i da vidimo ima li razlike.
Nudim se da testiram :-)
Poslato sa pisaće mašine
Last edited by Dutch; 06-12-13 at 19:04.
znas kako i ja sam porucio bio 100e p780 ali je bila prevara,pa sam onda porucio kod covjeka koji ima reputaciju jaku i sad ga cekam da dodje
Imao je i ovaj reputacije dobre(za prethodne telefone, ovi su kao novi bili tad, tek stigli). A što se tiče Alija i reputacija, skoro smo pisali o tome na onom thread-u o internet trgovini.
Ne narucujte preko aliexpres, pun je kopija koje se prodaju kao original. Ja sam svoj lenovo uzeo preko pandawill-a, tamo nema 100 oglasa od jednog telefona, nego jedan oglas za jedan model, super cijena, sve original i zapakovano. Stigne za 4 nedelje preko DHL Global (to je u stvari Dojce posta obicna, ne DHL), a mislim da preko Sinapore post moze i brze, za oko 3 nedelje. (Ne treba PayPall, moze obicna kartica, CKB VISA mi nesto nece, nzm zasto, NLB VISA lagano)
@Dutch, to sam ja bio
Ma pise vam fino za tu laznu verziju Lenovo P780 C (cheap verzija, copy...), narucite preko Pandawill-a i stici ce, meni je stiglo prije 2 nedelje, sve super radi. To za 3G, ne moze valjda na obije karticem, SIM 1 moze sve, a SIM 2 samo 2G, znaci koju stavis karticu u slot 1, ta ce ti imati 3G, druga ce moci samo 2G.
Evo ga link - http://www.pandawill.com/lenovo-p780...tg-p78042.html
A prije par dana sam narucio djevojci S820, on je isto ekstra tel, ima kameru od 12mpx, ostale specifikacije gotovo iste. Ali P780 ima 5incha ekran, a S820 4,7, i P780 ima monstruoznu bateriju.
Last edited by antikvarnica; 07-12-13 at 15:24.
porucih za brata sa ovog tvog linka
http://www.pandawill.com/lenovo-p780...tg-p78042.html
ako me zaebu, prvo cu dat tebi pumpica, pa onda pravac Kina da se i sa njima objasnim
Inace, opredijelio sam se preko ove Dojce poste da stigne, kazu 8-12 radnih dana za Evropu... A malo glup sajt, nakon unosenja svih podataka, nista "successful" ili tako nesto, nego bijeli ekran... i onda posle 10ak sekundi stize SMS da su odmah skinuli pare![]()
(nečitko)
pandawill je izuzetno pouzdan plus sto na forumu njihovom mozes da se zalis i da trazis povratak novca ako nesto nije u redu. inace vjerovatno ce ti biti kineska verzija moguce da ce biti problema sa signalom .
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Na osnovu cega znas da je kineski a sa signalom sigurno nrce imat problema
Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2
pa pretpostavljam jer sam can foruma tamo i vidio sam da su slali verzije za kinesko trziste.
To se zale na 3g koji je po svijetu osim na 2100 i na 900. Tova kod nas nema pa je siguran. Ja cu najverovatnije zopo trgovat
Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2
ja imam kinesku verziju p 780 i na njemu mi nije radio 2g na 900 ili 850 mhz nijesam siguran, sve dok nijesam instalirao modem od s920. ovo ti pricam iz licnog iskustva.
razlikujes ih po zadnjoj strani na bateriji ima razlicitih tekstova,imas da nadjes na internet te slike i uporedjivanje i slikana je zadnja strana
ja imam verziju za evropsko ili ti rusko trziste i vrh je telefon nidje ne gubi domet i perfektan je![]()
telefon stvarno super radi, ovaj moj je imao problema jer je bio softverski iskljucen prijem na tu frekvenciju. instalacijom modema za s920 i taj se problem rijesio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks