nek uzme pasata iz njemacke iste boje, pa prekuca broj samo i prosao je najbolje moguce po mom misljenju, ili sve sa tog iz njemacke da prebaci na sadasnjeg
da. sadasnjim passatom je presao oko 500k za 6-7 godina i motor je rikavelapa se ne isplati popravljati vise na staro auto...
evo gleda neku skodu oktaviju
to je taman ako se dogovori sa covjekom![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nek uzme pasata iz njemacke iste boje, pa prekuca broj samo i prosao je najbolje moguce po mom misljenju, ili sve sa tog iz njemacke da prebaci na sadasnjeg
auto ne prelazi toliku kilometrazu u CG tako da je prva i najbitnija stvar da je 100% regularno![]()
ko to gleda broj motora?
srbijanska policija,bosanska policija itd...vec je par puta ovaj passat bio na provjere...
e ne znam,, meni ujak vozi dizela a u saobracajnu je benzinac ali nije da cesto ide preko granice, ali ide.. i nikad nista
e jbg meni je cale makar jednom nedeljno preko granice...nekad i 2x nedeljno...nece da razmislja o tome...
Oni ti ne mogu provjerit br motora...
moze li mi neko rec gdje mogu naci sirenu za golf 5 original, povoljno? Ako neko zna, koliko kosta nova u Roksped?
Sent from my Nexus 4
samo jednu imam, onu high koliko ja znam, stavili su mi ma servis jednu za 5e da ne ostanem bez sirene ali zvuk ne valja, kao da je neki fico a ne golf
Sent from my Nexus 4
Imas ih u Blok 5/6.
Ima li ko broj nekoga sa Zlatice što drži polovne gume?
I recite mi je li mnogo bitan onaj drugi broj kod dimenzija? Mislim, mogu li uzet 195/60 ili 65/15 umjesto 195/55/15 koje su sad na njega?
Bijo si poziw koi se neodbija
Bitan itekako. Meni recimo na kola 205/55 R16 pokusao sam 205/60 R16 i nije moglo tj moze da se nagura al kaci. Zavisi od auta do auta al bitan je taj drugi bro.
taj drugi broj ti je "visina" profila gume... ako je sguma 195/60 onda ti je 60 ustavri 60% od 195...i izracunas sam za koliko ces promijeniti precnik i da li moze da ti stane..ovako bi rekao nema tu neke razlike.. ali npr izmedju gume 225/50 i 225/45 je razlika u visini ~11mm... a to nije mala razlika...dovoljn oda ti kaci kad opteretis auto![]()
A samim mijenjam precnika - nestandardnog za njegov auto mijenja I pokazivanje brzine na km/h pa neces znati koliko tacno vozis :-) vozis npr 50 a pokazivace ti vise ili manje zavisno od profila.
Da ti olaksam racunicu 195/55 = 10.725cm ti je visina (debljina) gume.
195/60 = 11.7 cm dakle razlika 1cm.
195/65 = 12.675 to je vec skoro 2cm razlike.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Last edited by Archi; 06-12-13 at 14:04.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ima na vujacicev sajt kalkulator za gume dje mozes uporedit odstupanja od standardnog tocka..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Hvala svima za info.
Recite mi ovo, koji je sajt najmjerodavniji, odnosno đe mogu sa sigurnošću viđet koje su originalne dimenzije guma za moj auto?
Audi a4 1996' 1.9 tdi 110hp.
Ovo što ja izguglah, kaže 195 65 15.
Na njega su 55 pa me strah na svoju ruku da stavljam 65?
Aj još ovo mi vidite ljubim vas u mošnice.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks