Kad je tako sto ne zavrsis ovome momku to,uzmes pare i svi zadovoljni?
Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2
Jebo te ljekses
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Uzeo sam auto koje je uvezeno kao teretno, i sad prije nego li ga registrujem kao putnicko moram poci do masinskog...dobio sam uput za sutra...zna li ko imaju li oni radno vrijeme i kad je najbolje poci?
a neđe oko ova doba pođi...
mislim da pocinju od 10.. nijesam siguran..
I meni se čine da rade od 10 do 13 ateste.
Moze li mi neko reci koliko kosta registracija za audi s6 4.2 v8 2001?Treba mi sto tacni podatak?
Tako sam i ja nedje racunao al nisam bio siguran zbog godista,hvala
Imas kalkulator na lovcenauto.me
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
predlog za kupovinu auta za oca do 3000e
uslovi da ima 4 vrata
da je dizel do 2.0 ccm
da ne trosi puno
i da je odrzavanje jeftino...
sta predlazete???
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
a4 1.9tdi
a alu ramena?400e ramena kostaju a ne stradaju bas tako tesko
![]()
Brate trazis dizela do 3000e,a bas veliki izbor i nemas.A i ramena nisu 400e osim ako ih ne uzimas u roksped i ne crkavaju tako kao sto kazes,osim ako ne uzimas one najjeftinije
znam da ti volis audija ali za 3000e moze da se uzme dosta auta 2001-2004 i to bas da biras...a to je dovoljno za cala jer on nece da ga cipuje i da se trka...treba mu da predje sa njime 150-200 000km za narednih 2-3 godine
Imas stila i astru za te pare da biras, mozda i ponekog megana,307icu lanciu lybru i tako to...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
al posle3 god i200kkm samo ce ti audi licat na nesto, ovo ostalo na sporete :-)
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
pa razmisljam se stilo-golf 4 bi mozda najbolje bilo...oboje su izdrzljivi a nisu skupi za odrzavanje,astra jedino 1.7 ona ali ne znam bi li ona mogla gurati 150-200 000km za narednih par godina jer cale dosta putuje poslom. sadasnji pasat je presao preko 500k kod njega prethodnih 6-7 godina...
da predje 150 000 - 200 000 km za 2-3 godine? i dovoljno je da izaberes nekog megana/astru koji ce da strune dok to ne odradi sa njim?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks