niujedne mi gace lastike nema
Jebes DSG.
TAKUMI
TAKUMI
Primijetio sam na dosta auta u zadnje vrijeme to,da mi je znat koji je to strucnjak tako osmislio?
Ne kuzim...sto si primijetio?
TAKUMI
Cep od plina, lici na to.
sto je fora s' golfom?
Cep za plin, otkacen auspuh, kuka?
Ma jok, nije, neka najla je tu...
TAKUMI
Klasican vozac VW
http://extraslike.com/index.php?cmd=poster&id=835
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Samo za Fabiju:
![]()
Stizu u Cg +20 :-D
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Godina 83...
TAKUMI
Pistolj...
TAKUMI
Da ovo nije slikano u Sarajevu negdje 80-tih, tj. u Vogosci na puti iz TAS-a ?
moguće, dan danas ima najviše dvojki u Bosnu. Imam goste koji mi dolaze u apartmane svake godine, iz Sarajeva, dva brata kupili su dvojke još 89-te i kaže da nikad neće da ih zamijene, jednom su mu ukrali, plakao je sedam dana pa je kupio drugi i ofarbao ga u isti boju kao prije što mu je bio. Ja ga pitam pa da ti neko pokloni šesticu, što bi uradio ? Kaže prodao i kupio tri dobro očuvane dvojke.
Cujes li mu price aoooo
I ja sam upoznao jednog sarajliju koji vozi dvojku dizela i to stariji model.
A tip je inace zavrsio policajsku akademiju(fakultet) i radi kao pomocnik nacelnika policije u jednoj od Sarajevskih opstina.A supruga mu zavrsila isti fax i radi kao visi inspektor.Imaju veliku kucu u sirem centru SA.
I opet covjek vozi dvojku i kaze da ne zeli da je promijeni jer je "dvica najbolji auto ikad napravljen, posebno za nase uslove, prije svega oni izradjeni u TAS-u, a to su mi i potvrdili daidza i amidza koji su nekad tamo radili".
Last edited by suponik; 04-12-13 at 21:30.
Oni iz TAS-a, najbolje izradjeni?
LOLČINA
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks