Ne smijem da zamislim.![]()
![]()
Pa takvi nece ni izac na takav put garantovano,ali opet ponavljam,koja je svrha zmiskih guma ako gram snijega pane da se moraju stavljat lanci?Mene za moje auto ne trebaju ni zimske sto se mene tice,ali kad vec imam sve 4 zimske koja je logika da stavljam lance na snijeg koji prolazim bez problema?Sta treba da ***** trap?
nenormalno je da ti traze i lance i zimske gume, jer kad stavis lance mozes slobodno celestonke imat
She is only here to annoy herself!
Idealno, u PG jš 20 stepeni i ti pošto zimska oprema treba da se stavi id 15. Nov. treba da staviš zimske gume koje su dobre tek ispod 7 stepeni i lance na njih iako se ide u kratke rukave inače se piše kazna..
Genijalno...
Poslato sa fax mašine
Napisu ti prijavu a ti se slikas u kratke rukave sa njom hahah. E show ljudi, imaju li obraza da je napisu kome danas
f6
Ja sam se preprosle godine zaglavio na 500m od kuce.
Pola sata se o jadu zabavljao da stavim lance makar na jedan tocak al nije sansi bilo.
Ujutru sam provalio da su lanci bili za 15' a ja vozio 16'![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ahahahahah
Lance obawezno stawite prije nego shto krenete uweche u grad :applouse:
Ko misli gume da kupuje provjereno najeftinije u trebinje
Sent from my ME173X using Tapatalk
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Mene se ne isplati ici u trebinje
Ima li neko dobre polovnjače 15?
Poslato sa fax mašine
Jesi se cuo sa djecom?Samo vidim da su ove godine malo digli cijene zimskih
Ja bio preko puta Rocky pistolata...guma ima oblak...ali smeće brate šanse nije bilo 2 gume izabrat..i ja ko fol zagrijem se pitam kolko bi mi dao neke tamo 15ice...60e mogu da idu brate veli on meni...znate li ljudi da nema 1mm mesa na njih...samo se sijenka vidi nekadašnje šare sava eskimo...dobro reko da razmislim malo pahaha...
Elem, u Zeta guma ul. 4. jula tigar winter je 48e za keš a 51 na rate i kredite...ima masu preduzeća sa kojim rade...
Bio sam i u Euro guma kod Impekovog pogona na stari aerodrom (kod uprave plandaža)...oni rade veleprodaju a sa gazdom se možeš nagodit da ti da sportivu za 48e ili continental za 65 čini mi se.
U monteparts je dajtona po 48e + još 10% popusta+gratis montaža i balansiranje (još 10e bi te to neđe ispalo)...
Po meni bolje se zaplakat i kupit 2 nove da te služe 3-4 god no ove god 50e za dvije polovne, pa naredne isto tako a voziš se na smeće...
Cijene navedene su za 195-65-15
Last edited by radza-madza; 04-12-13 at 12:12.
slažem se da je bolje uzet nove, pa ne znam koliko malo covjek da prelazi autom i da mu nije bitan kvalitet, ako nista drugo bar znaš da nisu kradene![]()
Zanima me da li je ko imao iskustva sa Mentor zimskim gumama?
završiće ti posa mentorke ako su freške i nove...
http://efeltravel.me/index.php?optio...=98&Itemid=334
Gume kod onoga iz dahne ne bih stavio na auto da mi ih daruje.Prvo sto cijelo ljeto onamo gore,a ima stare gume ubi boze+sto drzi cijenu kao da su nove..
Last edited by John Cena; 04-12-13 at 14:50.
Fali se kao iz svajcarske mu stizu...jbt uvozis smece i jos zaradis...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Ko nije kupio zimske gume?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Moze li neko od vas sto ste isli u Trebinje po gume da kaze ima li , tj. kakva je ponuda felgi u Trebinju?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks