svaka ti dala filipe, dobar si dobar![]()
Ono kad ti dama u Lob kuca Parmu 1-1 umjesto cistu 1.
Vazda joj hvala![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
svaka ti dala filipe, dobar si dobar![]()
Padoh leicester 2 za pare,prekjuce vasko 4+ za pare sve na po 1..ne mogu vise ubicu se
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
A shto se vrcesh s broda Shimekladionicu zaboravi !
...
a sto znam, to kad te neki maler ufati pa ne mozes dobit na k*r*c da se popne coek trika nema... onda naidju ti dani....
nisu ni nocas losi bili
Sjutra Decic - Petrovac single 1 !
Last edited by Rookie; 03-12-13 at 23:35.
kako mrzim rijec 'lagano' na ovaj topic.
Ajmo ljudi ako neko naslucije o kome se radi...Mozda i on sam vidi.Samim prijavljivanjem na bet at-home ali samo u toku danasnjeg dana dobija 750 e.Male su sanse ali nikad se ne zna..
ajde miloseee
Milos B. (14***62 još nije iskorišćen
750.00 EUR https://www.bet-at-home.com/sr/promotion/winneroftheday
Prijvljivanjem ili registracijom ?
Who let the dogs out
On je je vec registrovan.Bet at home izvlaci svakog dana jednog dobitnika kome samim prijavljivanjem toga dana uplacuje 50 e. na z.r.Ukoliko se ne prijavi tih 50 e. se prenosi na sledeci dan.Tako dok se neko ne prijavi raste iznos i ne uzme nagradu i onda ispocetka od 50e.
SVAKODNEVNO POKLANJAMO PO 50 EVRA
JEDNOM OD SVOJIH KORISNIKA!
Vreme ističe! Ako se korisnik Milos B. (14***628) prijavi na svoj bet-at-home.com račun do 23:59 (CET), osvojiće 750.00 EUR! Ako se korisnik ne prijavi na kladioničarski račun, iznos nagrade se uvećava za 50 EUR, te sutrašnjeg pobednika dana očekuje suma od 800.00 EUR.
Današnji pobednik:
Milos B. (14***628), Crna Gora
Dobitni iznos:
750.00 EUR
još nije iskorišćen
https://www.bet-at-home.com/sr/promotion/winneroftheday
Last edited by xxl; 04-12-13 at 08:23.
pala vec na decic u lob. uplati drug sa 2.7 na 2. meni posle njega vec 1.7. sprdnja, posle 10min cekanja da ,, odobre,, ...
f6
U meridian kec na Decic @2.70. Pozurite dok ne smanje, ako ste sigurni u tu jedinicu![]()
Who let the dogs out
Moze li u Meridian da se singla nasa liga uopste?
mislim da ne moze..
doduse na bet365 je kvota isto 2.70![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne moze... Sad sam pitao....
Poslato sa hatece vanes
Kakav je bet-at-home? Ne sviđa mi se što na bet365 nemaju kombinacije, kao 1 i 3+.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Meridian ne da da se singla, moraju 4. Premier ne da da se singla. U Lob ih nema u biltenu, a dopune nema jos. Na kraju uplatih u Olimp na 1.7 kvotu. Bzvz. Pogotovo sto je ulog bio, kao i uvijek, studentski.![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks