Nk / Pg ?
jutros izlazimo ja i drug iz bolnice oko 10h, da trknemo do onih prodavnica preko puta. i kako smo izasli, jedan bazd se mota oko onih parkiranih auta... udjosmo u prodavnicu, cekamo red, kad eto ga opet, zagleda nekog Golfa dvojku ali srecom bijase vlasnik blizu pa ga ocera. nije proslo 2min, izlazimo, ja se okrecem i samo vidim kako okrece kljuc (uletio u Audija 80 koji je bio parkiran pored) i po gasu. jedva ga ispravi na put kako ga je okrenuo.
Nk / Pg ?
Napiši tablice tog Audija 80 da provjerimo ko je vlasnik i na koga se vodi da saznamo ime te bagre.
U PG. Izgleda da se nisam dobro izrazio: ukrao je Audija; vidio da ne može Golfa i uletio u drugo, kad tamo jack pot.
Nemam pojma koje su tablice. Ko ce znat da je budala ostavila otkljucano auto a kamoli kljuc u bravu.
Last edited by clapton; 04-12-13 at 06:51.
Koliko se filmova gleda ođe uveče... Imate temu o njima nemojte ođe...
Sipkom po glavi na posteni narod ?
Who let the dogs out
i beranci se doselili u tuze
nothing comes from violence and nothing ever could
da im je stalo odavno bi oni reagovali i bez slika![]()
Who let the dogs out
Ko uci znace,ko krade ufacen![]()
U CG ima druga izreka "Ko uci, kuci ce. Ko krade, imace"
"ko zna znace,ko krade imace"
Kradu li u drugim gradovima ili samo u PG?
TAKUMI
Pa vidis da su sa sjevera "sljegli" za tockove![]()
Last edited by Rookie; 04-12-13 at 17:43.
U Novi se niko ne zali da mu fali nesto s kola
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Aj objasnite mi sto radi momak u 22 sata (ali 22 sata!) i rucnom lampom gleda od auta do auta na parkingu sto ima unutar svakog auta... ?
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja znam što on radi, ali mi nije jasno što ti ođe radiš dok to gledaš..
A sto da radim? Ja znam da ste vi svi opasni sa foruma i da bi sve sipkama po narodu al' dok moje auto ne takne ili u njega gleda ja sam miran... A tebe ako nervira i ako si tako opasan, ti izadji ispred i sacekaj da naleti.. Eto ih ima svuda, svaku noc...
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks