Page 313 of 1289 FirstFirst ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... LastLast
Results 7,801 to 7,825 of 32206

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Piše limited time,možda oni imaju neku svoju računicu pa kod šljaka dok ne ispune bonus,ja se zaletjeh pa juče naručih paket :-)

Послато са GT-P7500 користећи Тапаталк 4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naplacuje i tezina ali na drugi nacin
    Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
    www.victoriagroup.me

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by SNAKE View Post
    Meni do sad na pakete do 2 kg naplacivalu 1€. Preko 2 kg 4€. Ne znam jel i dalje tako za preko 2 kg

Sent from my Sony Xperia™ T
    Dokaz da je ovo netačno paket koji mi je stiga danas. Oko 500gr težine a 4e

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Dokaz da je ovo netačno paket koji mi je stiga danas. Oko 500gr težine a 4e
    e al to je paket

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Trebala mi je pomoc/savjet u vezi Aliexpressa i kineza.

Naime, prije jedno 70-80 dana sam narucio jednu stvar, dobio traking br. i vidio da se posiljka pojavila i krenula...donekle. Posle 3 apdejta lokacije je stalo i nije se mrdalo. Cekao sam do skoro pred kraj roka od 60 dana i onda poslao kinezu poruku da nesto nije u redu. On mi je odgovorio da je to normalno, da je sve ok i da ce da mi prolongira rok isporuke jos 15 dana. Ja sam to prihvatio.

Posle par dana mi on salje poruku da sa posiljkom ipak nesto nije u redu i da ce, ako se ja slazem, da mi posalje novu, istu, sa jos nekim sitnim poklonom. izvinjava se i moli da se strpim jos malo, a kao dokaz ce da mi posalje sliku te nove posiljke. Ja pristajem, i saljem mu zahtjev da se produzi rok isporuke (ove prve posiljke) jos 10 dana, dok ova nova ne krene... za svaki slucaj. U medjuvremenu mi stize slika nove posiljke, koja nije bas nekog kvaliteta, nesto se nazire, moje ime, i uglavnom je sve na kineskom .

Na kraju mi stize odgovor da je on probao da prihvati produzetak roka ali ga sajt ne prihvata... kaze da mozda ne moze osim samo jednom da se produzi rok, da mu vjerujem jer mi je poslao slike. Posiljku je, kaze, vec poslao...dao mi je treking br. i link sajta za pracenje i to bi trebalo da se pojavi za 4-5 dana. Problem je u tome sto je do isteka roka ostalo jos samo 2 dana! Do tad se ova druga posiljka sigurno nece pojavit na treking sajt.

Uopste nisu u pitanju pare, to je neka futrola za tablet od 5e, nego princip. Ne bih vala kinezima volio da poklonim ni cent jer su me vec jednom prevarili za neku SD karticu koju sam kupio kao 32 GB i mala je svega 3-4 GB...znate vec pricu, a znao sam i ja, no mi je zinula g....a da za 10e kupim flesku od 32 GB .

Sta da se radi?!?

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Imaš pakete i koverte . Koverta je do 100 grama mislim.
    Ali oni vrše slobodnu procjenu jel nešto vrijedno unutra i onda naplaćuju.Ako vide da su patike neće se cimat.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by djuza23 View Post
    Sta da se radi?!?
    Open dispute, pa neka se tamo (o)pravda sa tom drugom pošiljkom. Tebi svakako prva, tj ta koju si inicijalno poručio nije stigla, niti će.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    7 Posts

kasne li vam stvari iz USA? ja evo mjesec dana čekam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li ko narucivao sa sajta Asos? Za koliko stizu stvari i placa li se shipping?
    Inace, stigla prva posilhka sa aliexpressa za 15 dana. Brze nego sto sam ocekivao. Poslato preko Singapur posta.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Sa asosa od nedelju pa do mjesec, zavisi kolika je gužva itd.
    Zaboravih za šiping, ako se dobro sjećam nešto tipa 5-10e

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Sa asosa od nedelju pa do mjesec, zavisi kolika je gužva itd.
    Zaboravih za šiping, ako se dobro sjećam nešto tipa 5-10e
    Meni sa asosa stize za 3 najvise 5 dana.
    Mora da sam imao srece...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Asos oko 7 dana prosjek, besplatna dostava. Cak mi je predzadnji put stiglo preko DHL-a (inace stize preko obicne poste) i zvali me i donijeli na posa za dz.
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djuza23 View Post
    Trebala mi je pomoc/savjet u vezi Aliexpressa i kineza.

Naime, prije jedno 70-80 dana sam narucio jednu stvar, dobio traking br. i vidio da se posiljka pojavila i krenula...donekle. Posle 3 apdejta lokacije je stalo i nije se mrdalo. Cekao sam do skoro pred kraj roka od 60 dana i onda poslao kinezu poruku da nesto nije u redu. On mi je odgovorio da je to normalno, da je sve ok i da ce da mi prolongira rok isporuke jos 15 dana. Ja sam to prihvatio.

Posle par dana mi on salje poruku da sa posiljkom ipak nesto nije u redu i da ce, ako se ja slazem, da mi posalje novu, istu, sa jos nekim sitnim poklonom. izvinjava se i moli da se strpim jos malo, a kao dokaz ce da mi posalje sliku te nove posiljke. Ja pristajem, i saljem mu zahtjev da se produzi rok isporuke (ove prve posiljke) jos 10 dana, dok ova nova ne krene... za svaki slucaj. U medjuvremenu mi stize slika nove posiljke, koja nije bas nekog kvaliteta, nesto se nazire, moje ime, i uglavnom je sve na kineskom .

Na kraju mi stize odgovor da je on probao da prihvati produzetak roka ali ga sajt ne prihvata... kaze da mozda ne moze osim samo jednom da se produzi rok, da mu vjerujem jer mi je poslao slike. Posiljku je, kaze, vec poslao...dao mi je treking br. i link sajta za pracenje i to bi trebalo da se pojavi za 4-5 dana. Problem je u tome sto je do isteka roka ostalo jos samo 2 dana! Do tad se ova druga posiljka sigurno nece pojavit na treking sajt.

Uopste nisu u pitanju pare, to je neka futrola za tablet od 5e, nego princip. Ne bih vala kinezima volio da poklonim ni cent jer su me vec jednom prevarili za neku SD karticu koju sam kupio kao 32 GB i mala je svega 3-4 GB...znate vec pricu, a znao sam i ja, no mi je zinula g....a da za 10e kupim flesku od 32 GB .

Sta da se radi?!?
    odmah idi na 'open dispute', klikni da nisi dobio proizvod i da trazis povracaj cijele uplate...tvoja uplata je jos kod aliexpress-a, do isteka roka...inace, bez obzira na pare time im pomazes da se rijese divljih firmi...

Sent from my ZTE V987 using Tapatalk 4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RMD View Post
    kasne li vam stvari iz USA? ja evo mjesec dana čekam...
    Ja sam krajem novembra narucio dvije posiljke sa razlicitih sajtova, jedna stigla malo sporije za 20ak dana, a druga jos nije, a u pitanju je skroz ozbiljan prodavac - bez rijeci su mi poslali novu kad je isteakao rok odgovarajuci.
    Tako da jbmliga, kao i sve u CG - moze ali i ne mora da znaci
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Blade Runner View Post
    Open dispute, pa neka se tamo (o)pravda sa tom drugom pošiljkom. Tebi svakako prva, tj ta koju si inicijalno poručio nije stigla, niti će.
    ​luchka@ odmah idi na 'open dispute', klikni da nisi dobio proizvod i da trazis povracaj cijele uplate...tvoja uplata je jos kod aliexpress-a, do isteka roka...inace, bez obzira na pare time im pomazes da se rijese divljih firmi...
    Hvala na odgovorima...to znam, to mi je najmanji problem...vjerovatno cu to danas i da uradim. Nego, sta ako je covjek to stvarno opet poslao... opet, ne bih da ga uskratim za pare :witless:. Djeluje kao pouzdan, stoji mu 99.9% positive feedback i masu nekih pozitivnih komentara. Postoji li varijanta, ako mi vrate pare a druga posiljka stigne, da mu ja te pare kasnije nadoknadim? :highly_amused:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

A možeš vazda, makar kupiš opet stvar i rečeš da ne šalje. A to 99% itd, nije neka garancija. Uzeh ja flešku od 16giga za 8e(znam,znam prejeftino itd) jer su komentari 99% pozitivni a prodato više hiljada komada. Kad je posle dugog čekanja stigla uspostavi se da je 110mb. I još mi se pravda da je nemoguće, da mora da je fabrika pogriješila itd. Tek kad sam zakopa se u komentare dublje nađem da je još ljudi imalo problem taj. Većina nije čak ni provjerila dal može stvarno 16giga da stane nego klik na properties i to je to. Ono, može i stanut toliko al ne možeš vrnut nazad niti koristit

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

A možeš vazda, makar kupiš opet stvar i rečeš da ne šalje. A to 99% itd, nije neka garancija. Uzeh ja flešku od 16giga za 8e(znam,znam prejeftino itd) jer su komentari 99% pozitivni a prodato više hiljada komada. Kad je posle dugog čekanja stigla uspostavi se da je 110mb. I još mi se pravda da je nemoguće, da mora da je fabrika pogriješila itd. Tek kad sam zakopa se u komentare dublje nađem da je još ljudi imalo problem taj. Većina nije čak ni provjerila dal može stvarno 16giga da stane nego klik na properties i to je to. Ono, može i stanut toliko al ne možeš vrnut nazad niti koristit

Pa taman cu tako i da uradim. Sad cu otvorit slucaj pa da vidimo...

Tako sam i ja uzeo micro SD od 32GB za 10e. To mi je bilo prvi put uopste da od njih narucujem, reko aj da probam. I stize ona bogami brzo, za oko 20 dana. Otvaram ja, vidim pise Samsung sve ful, kao original...jos mi dosla dva adaptera, USB i SD veliki. Ja odusevljen! Odma ti ja, bez razmisljanja na aliexpress potvrdjujem da je sve ok i jos pisem komentar da je sve odlicno .
    Tek posle provjeravam jeli ispravna i kopiram par filmova...i iskopira on to sve nekako....kad oces, pola filmova ne moze da se pusti . Onda ti skinem neki programcic za testiranje i on mi prijavi oko 3,5GB da je ispravno. Al ni to cak ne moze da se iskoristi jer je kartica izgleda felericna, odjednom blokira, izgube se svi podaci i trazi formatiranje.
    Od svega mogu jedino da iskoristim ove adaptere...za 10e, malo li je!?! ))

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

Ako vam je lakše niste jedini. I ovaj prodavac je imao 98% feedback-a. Htio sam da promijenim posle komentar, ali uvidjeh da je to nemoguće, a baš sam se nameračio da barem tu izdušim !!!

http://www.aliexpress.com/store/grou...251385291.html

A evo ga sad na 89.4% posle 5 mjeseci...

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Nađi program koji flešku formatira na pravu veličinu. Ima i to vidio sam.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

Većina ljudi ne provjeri kad dobije stvar i tek kasno to skapiraju. Ja sam ovom dao negativne odma posle refunda pa me zasipao mailovima da prepravim to itd.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Aliexpres je u pocetku radio odlicno.
    Imao sam par narudzbi (neka oprema za kampovanje).
    Ali sad na dosta foruma gledam da se zale na te prodavce. Dosta ljudi se vise ne usudjuje da kupi nesto kod njih.
    Mozda se meni ovo cini, jer u zadnje vrijeme sve vise ljudi porucuje tamo ali dje god se prica o internet kupovini zale se na usluge aliexpresa.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,793
    Thanked in
    1,600 Posts

Pazi ja sam porucio tri stvari isti dan.. Dvije su dosle posle 20dana trecu cekam. Znaci jos je u kinu, ovaj laze nesto, to nikad nece doc. Al ja treba da cekam 60dana, i da pratim datume da bi mu objasnio da je lazov i trazim povrat...

Al npr, zena u bd prodaje mindjuse sa alija od 60centi po 6e ... Pa ti vidji racunicu. Stranica na fb kupuje ove zene ka mutave
    f6

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

To je to, predug je rok za čekanje. 40 dana i zdravo. Pojedini prodavci imaju svajcarsku poštu u ponudi,od 15-25dana(baš kad je velik zastoj), singapursku koja sad nešto kasni itd. Ako ne mogu ugovorit da kineska radi kako treba imaju čime da šalju. Zlatio se ebay sa 40 dana. Ne dobiješ paket, sleduje refund pa neka skače koliko oće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stigla porudzbina preko ebaya uk. 14 dana. Moze to i brze...
    Peace,Love,Unity & Respect
    for one another !

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Otvorih ja slucaj...i opet mu je dat rok od 15 dana da vidi sto ce. Samo sam im napisao da je posiljka zaglavila vise od 70 dana, da je ostao jos 1 dan i nakacio print skrin sa trakinga, pa neka se on (sto velite) objasnjava sa njima. Ako se ova druga posiljka u kojem slucaju pojavi, otkazacu prijavu i to je to.

Page 313 of 1289 FirstFirst ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)