Evo i kod pet udovica zapoceli biznis.Nastradala golf dvojka mrcna.
Evo i kod pet udovica zapoceli biznis.Nastradala golf dvojka mrcna.
takodje na zabjelo dje su juce ujutro digli na onu corsu tockove, opet kolega parkirao passata i jutros opet neki golf 2 do njega parkiran ostao bez guma
e sad, kolega ima 16tice na b6 passata i zimske naprijed, ali vec 3ca sezona im kako se voze i imaju mozda 2-3 mm sare.. klepili bi ih njemu prvome nego su vidjeli da su skoro pa za zamjenu i ne diraju
ovi kradu samo dje snime da neko ima pak nove gume na kola, i prodaju ih sa felgama po 10-15e kom..
ja bi onoga u tuzi priveo, tukao dok ne progovori ko ga snadbvjeva gumama iz podgorice. mada danas je zakon vise na strani lopova i olosi nego na strani postenih ljudi.
Taman da odem u tuzi da kupim sve 4 zimske za sva moja kola,znaci procu sa 100e i ganc nove gume.Banja
A onda ih ja prekosjutra kupim ponovo kad tebi skinu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Vanredno stanje.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jeste li patrolirali sinoc, jel bilo sto![]()
Sigurnosni srafovi 15e u SUMICO na pobrezje...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
drugu u Pejton slomili zadnje staklo i malo rovarili po kolima ali nista nijesu ponijeli. ne znam...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koju garazu kad ih drzis na 'prosirenje'? Bolje ti je da ih pazis da ih neko ne prevrne dolje, nego sto trtljas ovuda![]()
But if you never try, you'll never know..
Za tvoju informaciju glupsonu imam 2 garaze,i nisam lud ljeti da svaki cas ulazim i izlazim iz garaze i da gubim vrijeme(slike na koje mislis su slikane ljetos) kad imam jos jedan parking.A ne sjekiram se ja ni najmanje
Last edited by John Cena; 03-12-13 at 17:56.
glupsone hahahahahahaha
Hahahahahahaaaa
Opšta zaje.ancija...![]()
![]()
Ada no sto je no zajebancija,kad bi svi bili ozbiljni dje bi nam bio kraj?
no bi bolje bilo da se malo pozabavimo ovim lupezima
Ja danas stajem na semafor i prilazi cigo mali da traži 20 centi (jednom sam mu dao punu šaku po 5-10 centi i gađao me s njima od tad im ni centa ne bi da ni za lijek) i prilazi ka staklu, a čujem neki zvuk iz gepeka kad pogledam u retrovizor drugi cigo (brat mu ili šta već kolega) pokušava da otvori gepek i da klepi nešto. Dovoljno je lance da mi ukrade jer ništa drugo nisam imao u gepek. Srećom auto mi se automatski zaključava pa nije mogao otvorit gepek.
Dovoljno je da vam otvori gepek (dok ste vezani) nek vam ukrade lance ne možete ga ufatit pobjeći će odma, njemu dosta a vama kazna ako vas zaustavi policija. Tako da ljudi zaljučavajte gepeke niste ni na semafor sigurni.
Što nisi izašao da ga išklepaš pa neka je đetište. Ču što njima neće panut napamet, da ljudima otvaraju gepek na semafore. Ccccc
samo jako otvoris vrata
inace, na 20m od novog mupa, osvijetljen parking, I dva golfa na klocne.... jednom prednje, drugom zadnje tockove..... a ciganima/lopovima... RESPECT za hrabrost I bezobrazlog... sta drugo rec?
E dobro koliko puta mi je to palo na pamet... A onda pomislis sto bi bilo da mu npr slomis nos il pane slomi ruku- prvo u dnevne novine a odma bi te povezali sa nekim iz dps, robin hud, vanja calovic, gradjanska alijansa, stvorili bi neku nvo, slika na naslovnu, udruzenje roma...
Itd
f6
pa zato kazem, otvorish vrata "samo", ne izac I prebit, otvorio si vrata jer ti je auto prijavio ..... poplavu?![]()
brothers forever, drze se lopovi jedni za druge, postujem to...
sve nesto molim moga da mi ne krenu u moje naselje, mora da se plase patrole koja je stalno tu blizu zbog droge, jer da ih vidim u dvoriste kako kradu ili nedaj boze u kucu, ne bih se dvoumio da iskoristim ovaj ak47 kojeg smo bili kupili 90tih kad su bili nemiri...![]()
Last edited by Rookie; 03-12-13 at 23:39.
Ako ufatite koga da vam prcka oko kola uvece obavezno kakvu sipku pri ruci da vas ne izbu ca safcigero.Dzukele su to.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks